Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » Asiantuntija: kotivakuutus säästää monelta harmilta

MyyAsuntoni.fi

Asiantuntija: kotivakuutus säästää monelta harmilta

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 14:45
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Ihmiset ajattelevat ja puhuvat mielellään siitä, mikä on huonosti. Lehdet ja sosiaalinen media ovat täynnä kertomuksia siitä, miten vakuutusyhtiö on jälleen jättänyt korvaamatta vahingon jos toisenkin, kertovat POP Vakuutuksen asiantuntijat MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelun blogissaan.

Vakuutusehdoissa määritellään korvattavat ja ei-korvattavat tapaukset. Kukaan ei osaa ehtoja ulkoa, mutta sieltä voi kätevästi tarkistaa, kattaako oma vakuutus sattuneen vahingon.

Jos asiakkaalla on kattava kotivakuutus, voi hakea korvausta, kun:

  1. Vakuutettua irtaimistoa rikkoutuu muuton yhteydessä. Kun muutetaan Suomessa vakinaisesta asunnosta toiseen, irtaimistovakuutus on voimassa kaksi kuukautta muuton alkamisesta.
  2. Sähkölaite rikkoutuu sähköilmiön, kuten oikosulun tai ylijännitteen seurauksena.
  3. Älylaite rikkoutuu esimerkiksi kastumisen tai putoamisen seurauksena. Kotivakuutus korvaa älylaitteelle aiheutuneet vahingot, jos ne sattuvat kotona, mutta myös matkustaessa tai työpaikalla.
  4. Matkustaessa Suomessa tai ulkomailla matkatavara, kuten esimerkiksi kamera tai älylaite hajoaa tai varastetaan.
  5. Lukitusta autosta varastetaan kotivakuutuksen irtaimistovakuutukseen kuuluvaa tavanomaista tavaraa (ei siis mitään arvotavaraa).
  6. Vuotovahingon seurauksena asunnosta tulee asumiskelvoton. Voit hakea korvausta sijaisasumisesta aiheutuneisiin kustannuksiin korjaustöiden ajalta.
  7. Asuntoon kohdistuu merkittävä vahinko esim. tulipalo. Vakuutuksesta voi tuolloin hakea korvausta henkisen vamman hoidosta.

Kotivakuutus kattaa paljon ennalta-arvaamattomia ja ikäviä asioita. Sen vuoksi siitä ei kannata ainakaan ensimmäisenä rueta säästämään. Vahingon sattuessa voi olla hieman huojentuneemmin mielin kun tietää että vahingoille löytyy korvaaja muualta kuin omasta rahapussista.

Lue koko kirjoitus: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/06/02/mita-kotivakuutus-korvaa/

MyyAsuntoni.fi on Suomen kattavin kiinteistönvälittäjäportaali, jossa on mukana yli 500 kiinteistönvälittäjää. Sivustolla olevassa blogissa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Jussi Hietaranta, jussi@myyasuntoni.fi, 040-7368747, www.myyasuntoni.fi, facebook.com/myyasuntoni, twitter.com/myyasuntonifi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs