Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Uutuuskirja avioliitosta kristinuskon näkökulmasta

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Uutuuskirja avioliitosta kristinuskon näkökulmasta

Tiedote.
Julkaistu: 01.07.2016 klo 10:15
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Tänä viikonloppuna Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä julkaistaan Niilo ja Päivi Räsäsen uutuuskirja ”Mistä on kysymys? Avioliitto”. Kirja on ajankohtainen puheenvuoro avioliitosta kristityn ja kristillisen uskon näkökulmasta.

Kristilliset kirkot ovat kahden vuosituhannen ajan olleet yksimielisiä näkemyksessä, jonka mukaan avioliiton muodostaa yksi nainen ja yksi mies. Raamatun opetus tästä on selkeä.

Aikamme kehityssuuntana on irrottaa sukupuolen käsite ihmisen biologiasta. Keskustelussa on vahvistunut vaatimus määritellä sukupuoli oman kokemuksen pohjalta. Kahden sukupuolen jaottelun sijaan haluttaisiin puhua monista sukupuolista tai sukupuolten saumattomasta jatkumosta. Samaa sukupuolta olevien parisuhteelle on haettu avioliiton asemaa ja kaikkien tahojen, myös kirkon, hyväksyntää.

Kirjan viesti on, että kristittyjen on edelleen seistävä lujalla Jeesuksen ja apostolien opetuksen pohjalla. Raamatun avioliitto-opetus on hieno, toimiva ja ajankohtainen. Se perustuu miehen ja vaimon samanarvoisuuteen ja toisiaan täydentävään erilaisuuteen.

Niilo on teologian tohtori ja Kansanlähetysopiston rehtori. Päivi on kansanedustaja ja lääkäri. He ovat olleet avioliitossa 31 vuotta.

Kirjan on kustantanut Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie

ISBN 978-951-619-627-8

Lisätietoja:  Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie, yhteyspäällikkö Sanna Myllärinen p. 041 5463 046   TAI Niilo Räsänen 0500 484 473, Päivi Räsänen 050 511 3065.

 

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on lähetysherätysliike, jonka 17 Kansanlähetyspiiriä Suomessa ja yksi Ruotsissa toimivat yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kansanlähetyksellä on ulkomaantyössä yhteensä 63 työntekijää 15 työalueella. Lähetit toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä. Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie. Järjestön tunnuksena on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs