Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Uusi kirja valaa toivoa

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Uusi kirja valaa toivoa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2015 klo 15:32
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Kustannusosakeyhtiö Uusi Tieltä ilmestyy lokakuun lopulla kirja, joka rohkaisee elämään pelottaviltakin tuntuvien maailmantapahtumien myllerryksessä. Miten elää lopun aikoina -kirjan on kirjoittanut D. A. Carson. Hän toimii Uuden testamentin tutkijaprofessorina Yhdysvalloissa. 

Jos uskomme Jeesuksen ylösnousemukseen, uskomme myös hänen paluuseensa. D.A. Carsonin mukaan tätä väliaikaa ylösnousemuksen ja Jeesuksen paluun välissä kutsutaan Raamatussa lopun ajaksi. Carson ei kerro milloin Jeesus on tulossa, eikä hän tartu erilaisiin näkemyksiin tempauksesta tai tuhatvuotisesta valtakunnasta. Sen sijaan hän rohkaisee kristittyjä nostamaan päänsä: ei ole mitään syytä vaipua epätoivoon. Miksi? Koska Jumalan sana on täyttänyt kaikki kristittyjen tarpeet, ohjannut ja rohkaissut jo kahden vuosituhannen ajan - ja tekee niin Jeesuksen paluuseen saakka.

"Jeesus on tulossa takaisin ja meidän tulee olla raamattukeskeisiä kristittyjä, jotka jättävät tuleville sukupolville perinnöksi Jumalan muuttumattoman sanoman. Lukukokemus on jokaisen minuutin arvoinen", suosittelee lukija Amazon.comissa.

Kuka?

Donald Arthur Carson on pidetty Uuden testamentin tutkijaprofessori, joka lukuisista tutkinnoistaan huolimatta tunnetaan helppolukuisista, ihmisläheisistä kirjoistaan. D.A. Carson syntyi Ottawassa, Kanadassa. Hän on suorittanut luonnontieteen kandidaatin tutkinnon kemiassa ja matematiikassa, teologian maisterin tutkinnon ja väitteli tohtoriksi Uuden testamentin eksegetiikassa Cambridgen yliopistossa. Hän on kirjoittanut yli 50 kirjaa. Carson vierailee Suomessa keväällä 2016.

Miten elää lopun aikoina -kirjan on kääntänyt Susanna Hirvikorpi ja esipuheen on kirjoittanut Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen.

Sisällysluettelo:

1. Lopun aikana eläminen [2. Tim. 3:1-9]
2. Arvosta hyviä opettajia [2. Tim. 3:10-11]
3. Älä anna maailman yllättää [2. Tim. 3:12-13]
4. Pidä kiinni Raamatusta[2. Tim. 3:14-17]
5. Pidä Raamattua esillä [2 Tim. 4:1-8]

Tekniset tiedot:
Koko 140 x 170 mm
Nidottu, samettilaminoitu
Noin 80 sivua
ISBN 978-951-619-617-9
Ennakkotilaajan tarjoushinta 7,90 euroa. Ilmestymisen jälkeen hinta on 9,90 euroa. Kirja ilmestyy lokakuun lopussa.

Kirjaa voi ennakkotilata Nettikirjakaupasta.

Lisätietoja: yhteyspäällikkö Sanna Myllärinen, sanna.myllarinen (at) uusitie.com, puh. 041 546 3046

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön 68 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs