Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Uusi Ilon Aika on ilmestynyt

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Uusi Ilon Aika on ilmestynyt

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2015 klo 14:51
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Uusi Tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela rohkaisee antamaan tilaa etsinnälle ja kysymyksille pääkirjoituksessaan uusimmassa Ilon Aika -lehdessä. Tämän Uusi Tie -lehden erikoisnumeron sivuilta voi lukea, millaisia vastauksia ihmiset ovat löytäneet hakiessaan Jumalan läheisyyttä ja läsnäoloa.

Päähaastattelussa menestynyt salibandy-valmentaja Tommy Koponen kertoo niistä arvoista, joilla hän on ohjannut joukkueensa Seinäjoen Peliveljet jo kolmeen Suomen mestaruuteen. Koponen avautuu työstään, uskostaan ja niiden yhdistämisestä.

Keskiaukeamalla esittäytyy toimittaja Heikki Kauhanen, kantasuomalainen mies, joka on ensin kääntynyt muslimiksi ja sitten kristityksi.

Pyyteetöntä rakkautta ja turvaa vastoinkäymisissä

Yhdessä koskettavimmista jutuista kerrotaan Seija Järvenpäästä, viime vuonna Afganistanissa murhatusta Kansanlähetyksen avustustyöntekijästä. Hän antoi esimerkin epäitsekkäästä elämänasenteesta ja uhrautuvasta rakkaudesta.

Moni virheellinen väite kristinuskosta elää sitkeästi. Lehdessä on esitelty kymmenen yleistä myyttiä kristinuskosta ja vastaukset, joiden perusteella lukija voi arvioida, mikä on totta ja mikä tarua.

Takasivulla neljän lapsen äiti Minna Kamppinen kuvailee perheensä arkea, jota varjostavat lasten ja vanhempien monenlaiset sairaudet. Vaikeuksien keskellä he ovat löytäneet turvan ja luottamuksen.

Lehden artikkelit ovat luettavissa Uusi Tie -lehden kotisivuilla.

Lehteä voi tilata Nettikirjakaupasta tai suoraan tilauspalvelusta sähköpostilla: tilauspalvelu@uusitie.com tai soittamalla numeroon 044 447 7827. Hinnat ovat 5 kappaletta 3 euroa, 50 kappaletta 25 euroa.

Kuvat: SEKLin arkisto

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön 68 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs