Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Talven Donkki-lehden teemana on kuninkuus ja hyvien yllätysten järjestäminen

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Talven Donkki-lehden teemana on kuninkuus ja hyvien yllätysten järjestäminen

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 13:23
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Talven Donkki-lehti ilmestyy 14.11. ja lehden teemana on kuninkuus. Opetuksissa pureudutaan Daavidin ja Saulin elämään sekä ikuiseen kuninkuuteen. Joulun aihetta lähestytään raamatunopetuksella ”Kuningas syntyy talliin”. Tarinoissa ystävykset ilahduttavat toisiaan antamalla mukavia yllätyslahjoja.

Donkki-lehden tarinoissa seikkailevat tutut hahmot Donkki, Saku ja Ruut. Tällä kertaa valmistaudutaan joulujuhlaan sekä loman viettoon ja nautitaan täysin siemauksin talvisesta lomasta järjestäen yllätyslahjoja ystäville.

Raamattuaukeamien opetuksissa tutkiskellaan kuninkuutta eri näkökulmista ja Gallupissa kysellään ”Millainen on hyvä kuningas”.

Lehden raamattuopetukset toimivat myös erinomaisesti opetusten pohjana leireillä, kerhoissa ja pyhäkouluissa.

Innostavia palstoja

Tarinoiden ja opetusten lisäksi Donkissa on runsaasti kiinnostavia palstoja. Kokkipalstalla valmistetaan maukas banaanikakku. Askartelupalstalla tehdään Kunkun kruunu.

Lähetyspalstalla tutustutaan Etiopassa asuvaan suomalaiseen perheeseen ja siihen millainen on Etiopian talvi. Harrastuspalstalla tutustutaan käsipalloiluun.

Lisäksi lehdestä löytyy mm. ystäväkirja, ristikko, sarjis, hyvä kysymys -palsta ja suosittu Rantakaupungin seikkailut – jatkokertomus.

Tilausohjeet

Tee talven Donkki-lehden nipputilaus 14.10. mennessä ottamalla yhteyttä tilauspalveluumme: tilauspalvelu@uusitie.com / puh: 044 4477 827 tai osoitteessa
http://donkki.net/toimintaa-ympari-suomea/seurakunnille/tilaa-donkkinippu/

Donkin kotisivuilla lehti on helppo tilata myös kotiin tai lahjaksi.

Hinnat:
Nipputilaus 1€ / lehti + postitusmaksu.
Vuosikerta kotiin tilattuna 20€.

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on lähetysherätysliike, jonka 17 Kansanlähetyspiiriä Suomessa ja yksi Ruotsissa toimivat yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kansanlähetyksellä on ulkomaantyössä yhteensä 63 työntekijää 15 työalueella. Lähetit toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä. Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie. Järjestön tunnuksena on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs