Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Reserviläisliitto Vaasan suurmessuilla

Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto Vaasan suurmessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2016 klo 12:26
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto on tulevana viikonloppuna mukana Pohjanmaan Suurmessuilla, jotka järjestetään 23.-24.4. Vaasan Botniahallissa. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tutustumaan Reserviläisliiton osastoon ja haastattelemaan liiton toiminnanjohtaja Olli Nybergiä, joka on tavattavissa messuosastolla lauantaina klo 12-16.

Reserviläisliiton osastolla on nähtävissä esittelyvideo reserviläistoiminnasta, mitataan käden puristusvoimaa, kerätään varoja sotiemme veteraaneille ja harjoitellaan ammuntaa Eko-Amsin RK-ammuntalaitteistolla. Lisäksi voi tavata aktiivireserviläisiä, jotka vastaavat kysymyksiin ja kertovat, miksi ovat mukana toiminnassa. Esittelijät tulevat pääosin liiton Pohjanmaan alueen reserviläisyhdistyksistä.

Reserviläisliiton osaston numero on F 660. Kaikkien osastolle tietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme Sokos hotellien majoituslahjakorttia. Suurmessut ovat avoinna yleisölle lauantaina klo 10.00-17.00 ja sunnuntaina 10.00-17.00.

Vaasan Suurmessut viettää parhaillaan juhlavuottaan. Kokoperheen suurtapahtuma täyttää 20 vuotta ja ohjelmakattaus on tämän johdosta poikkeuksellisen korea. Seitsemän eri messualan tapahtuma tarjoaa ostettavaa, näkemistä ja kokemuksia runsain mitoin. Messuohjelma luo messuhalliin iloista juhlatunnelmaa. Lisätietoja osoitteesta: www.suurmessut.fi.

Lisätietoja Reserviläisliiton osallistumisesta antaa Reserviläisliiton järjestöpäällikkö Suvi Salo, email suvi.salo@reservilaisliitto.fi tai puh 0400 930 625.

Reserviläisliitto

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö on vuonna 1955 perustettu Reserviläisliitto ry, jonka organisaatioon kuuluu 18 maakunnallista piiriä ja yli 342 paikallista jäsenyhdistystä. Henkilöjäseniä liiton paikallisyhdistyksissä on noin 37 000.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kansalaisten maanpuolustustahtoa sekä reserviläisten ns. kenttäkelpoisuutta. Yleisimpiä toimintamuotoja ovat ammunta, maastotoiminta, liikunta ja urheilu, erilainen koulutus sekä maanpuolustustahdon ylläpitämiseen tähtäävä työ. Myös veteraanityö ja -tuki on laajaa.

Reserviläisliitto on mukana Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toiminnassa, joka mm. järjestää reserviläisille tarkoitettua sotilaallista koulutusta sekä erilaista onnettomuustilannekoulutusta. Yli 40 prosenttia MPK:n vapaaehtoiskouluttajista on Reserviläisliiton jäseniä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs