Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Pekka Simojoki laulattaa lapsia Kansanlähetyspäivillä

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Pekka Simojoki laulattaa lapsia Kansanlähetyspäivillä

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 16:15
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Muusikko Pekka Simojoki laulattaa lapsia Kansanlähetyspäivillä Jyväskylässä. Simojoki on yksi Suomen tuotteliaimmista gospelmuusikoista. Hänet tunnetaan lukuisista messuista, musikaaleista, yhtyeistä ja suuresta määrästä suosittuja yhteislauluja. Myös lapsille esiintyminen on Simojoelle tuttua. Hän kiertää läpi vuoden esiintymässä muun muassa ala-asteilla.

Junioreiden musiikkituokiossa Kansanlähetyspäivillä lauletaan vanhojen, tuttujen kappaleiden lisäksi myös viisuja Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen uusimmalta Lauluvintti-levyltä. Lapsissa on Simojoen mielestä tulevaisuus.
-    Lapset ovat aina innolla mukana, se on virkistävää ja hauskaa. Kun kristillinen kasvatus ohenee tässä maassa, on tärkeätä, että voi lasten kanssa laulaa hengellisiä lauluja niin, että heille jää siitä iloinen ja hyvä mieli. Samalla jää laulujen sanoma itämään, Simojoki kertoo.

Junioreille toimintaa

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Jyväskylässä on juniori-ikäisille ja lapsille monenlaista puuhailua ja vapaata toimintaa. Perjantai-iltana ohjelmassa on Donkkis Big Night -toimintailta, jossa on raamattuopetuksen lisäksi toimintapisteitä, yhteislaulua ja nyyttäriperiaatteella hyvää syötävää. Tämä toimintamuoto on osa Kansanlähetyksen juniorityötä ja vastaavanlaisia iltoja järjestetään yhteistyössä seurakuntien kanssa säännöllisesti ympäri Suomea.

Lauantai-aamuna juniorien ohjelma alkaa Donkin puuhapaikassa Naamatusten-raamattuopetuksella. Aamu- ja iltapäivällä juniorit voivat valita yhdeksästä kanavasta kiinnostavimmat. Tarjolla on palloilua ja muuta liikuntaa, musisointia, näyttelemistä, valokuvausta, korujen askartelua sekä parkouria. K-12-kanavassa aiheena on ”kuka minä olen ja miksi olen tällainen”.

Iltapäivällä juniorit osallistuvat koko perheen lähetystilaisuuteen. Kasvot maailmalla –teemaa tuovat tutuksi muun muassa piispa Mouneer Egyptistä sekä Lappalaisen lähetysperhe Virosta. Lauantai päättyy Maailma ja minä -lähetysiltaan. Opetusten ja yhteislaulujen lisäksi lähetystyö tulee tutuksi lähetysrastien avulla.

Junioreiden ohjelmassa ovat menossa mukana Saku, Ruut ja Donkki-aasi.

Lapsille leikkiä

3-6-vuotiaille lapsille on toimintatuokioita ja raamattuopetushetkiä, jotka kestävät vartista puoleen tuntiin. Väliaikoina on vapaata leikkiä ja erilaista puuhaa seurakunnan lastenohjaajien ja vapaaehtoisten vastuunkantajien kanssa. Lastenohjelmaan osallistuvien hoitoaika on noin kaksi tuntia kerrallaan.

Kuvateksti 1: Pekka Simojoki laulattaa lapsia Kansanlähetyspäivillä Jyväskylässä lauantaina 5. heinäkuuta.

Kuva: Vexi Savijoki

Kuvateksti 2: Junioreiden ohjelmassa ovat menossa mukana Saku, Ruut ja Donkki-aasi.Info: Kansanlähetyspäivät järjestetään 4. – 6. heinäkuuta Jyväskylässä Hipposhallilla. Tapahtuman teemana on Kasvokkain. Järjestäjinä toimivat Kansanlähetys, Jyväskylän ja Muuramen seurakunnat sekä Jyväskylän kaupunki.

Lisätietoja: www.kansanlähetyspäivät.fi
PÄIVIEN JOHTAJAT
Mika ja Laura Järvinen: 050 380 1426, jurvis(a)sekl.fi
Timo Tuikka: 044 565 1391, timo.tuikka(a)sekl.fi
Mauri Tervonen: 050 549 7031

 

 

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön 72 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs