Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Pääkaupunkiseudun mediamission paikallisavaus Kontulassa

Pääkaupunkiseudun mediamission paikallisavaus Kontulassa

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2011 klo 17:37
Julkaisija: Mediamissio

Eero Heinäluoma
mediakampanjan avajaisissa
Kontulan ostarilla

Puhemies Eero Heinäluoma puhuu Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuman paikallisissa avajaisissa Kontulan ostarilla torstaina 15.9. klo 11.

Suuren mediatapahtuman muutostarinat näkyvät ja kuuluvat kuukauden ajan 15.9.-15.10.  ulkomainoksissa, ilmoituksissa, televisiossa ja radiossa, busseissa ja metroissa, lehdissä, internetissä ja sosiaalisessa mediassa.

Oman elämänsä muutoksesta kertovat sekä julkisuudesta tutut nimet että tavalliset suomalaiset, muun muassa Late Johansson, Sakari Orava, Mika Poutala, Jukka Tolonen ja Anne Pohtamo.

Ilmainen kampanjakirja on mahdollisuus tilata puhelinnumerosta 0800-135135 ja nettiosoitteesta koemuutos.fi . Kirjassa on kertomuksia ihmisten elämässä tapahtuneista muutoksista. Kirja toimitetaan tilaajan toiveen mukaan joko postitse tai henkilökohtaisesti.

Mediatapahtuman takana on 68 pääkaupunkiseudun kristillistä seurakuntaa ja järjestöä. Päävastuun kampanjasta kantaa medialähetysjärjestö IRR-TV, joka on ollut mukana toteuttamassa vastaavia suurkaupunkimissioita mm. Venäjällä, Intiassa ja Nepalissa. Suomessa järjestettävänä mediakampanja on ensimmäinen laatuaan Länsi-Euroopassa ja järjestyksessään 57.

Kontulan paikallistapahtumassa ovat mukana myös apulaistoiminnanjohtaja Ari Talja,  puheenjohtaja Markku Tuppurainen, monitoiminainen Ritu Ylipahkala, kirkkoherra Jussi Mäkelä sekä pastorit Markku Vuorinen, Jari Päärni, Ari Ylitalo ja Ilkka Salminen. Musiikkia esittävät Petri ja Ulla Ronkainen ja Kuningaskalastajat.

 

--

Lisätietoja Kontulan tapahtumasta:

Ilkka Salminen

0400-876704

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs