Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Muslimit, kristityt ja juutalaiset vaeltavat käsi kädessä rauhan puolesta 5.3. klo 9.30

Kirkon tiedotuskeskus

Muslimit, kristityt ja juutalaiset vaeltavat käsi kädessä rauhan puolesta 5.3. klo 9.30

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2015 klo 13:45
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Suomen Islamilaisen Yhdyskunnan moskeija, luterilainen Vanha Kirkko ja juutalainen synagoga sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan Helsingin keskustassa. Torstaiaamuna 5.3. näiden kolmen uskonnon edustajat kävelevät yhdessä kolme pyhäkköä yhdistävän reitin. Ystävyyskävely alkaa Suomen Islamilaisen Yhdyskunnan moskeijan ulko-ovelta, Lönnrotinkatu 22, kello 9.30.

Ystävyyskävely on merkki ystävyydestä ja halusta edistää rauhaa ja turvallisuutta Suomessa, Euroopassa ja maailmassa. Kaikkia, eri uskontoja ja vakaumuksia edustavia ihmisiä kutsutaan mukaan kulkemaan käsi kädessä.

Kävelyn päätteeksi julkistetaan Helsingin synagogan portilla noin kello 10 Uskontojen yhteistyöelimen USKOT-foorumin, Suomen Ekumeenisen Neuvoston, Suomen Islamilaisen Neuvoston ja Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston yhteinen julkilausuma.

Lisätietoja:
Suomen Ekumeenisen Neuvoston pääsihteeri Heikki Huttunen, p. 040 741 8792

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Kirkon viestintä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs