Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Missioforumissa opitaan maahanmuuttajatyöstä

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Missioforumissa opitaan maahanmuuttajatyöstä

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 10:02
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Suuressa Mukana -Missioforumissa 23. - 24.4.2016 Kansanlähetysopistolla, Ryttylässä puhutaan maahanmuuttaja- ja pakolaistyöstä.

Viikonlopun aikana opetellaan helppoja askelia kohtaamiseen ja kriisistä toipuvan tukemiseen sekä  tutkitaan, mitä pakolaisuudesta puhutaan Raamatussa. Kanavissa pohditaan, millaisia mahdollisuuksia on tukea kristittyjä maahanmuuttajia sekä kohdata pelkoja ja myyttejä viestinnän näkökulmasta. Nuorille aikuisille on oma kanava, jossa uppoudutaan kansainvälisyyteen teemana Nenästä kiinni ja molskis! Maailma kotiovellani -tilaisuudessa kuunnellaan ja keskustellaan kokemuksista maahanmuuttajatyöstä Suomessa. Forumissa tutustutaan myös Kansanlähetyksen maahanmuuttaja- ja muuhun työhön eri maissa.

Puhujina ovat Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja  Risto Jukko, Kansanlähetyksen aluekoordinaattori Elisabet Elo, lähetysjohtaja Mika Tuovinen, lähetystyöntekijät Daniel ja Mari Nummela Japanista, Vesa Ollilainen Kansanlähetysopistolta sekä joukko kristittyjä maahanmuuttajia, seurakuntien edustajia ja vapaaehtoisia. Musiikista vastaavat Poika & Maria. Lastenohjelmaa ja hoitoa järjestetään tarvittaessa.

Tapahtuman järjestää Suomen Ev.lut. Kansanlähetys. Ohjelmasta vastaavat Anne Tuovinen ja Hanna Malinen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteessa http://sekl.fi/event/suuressa-mukana-missioforum-2016/

Aluekoordinaattori Anne Tuovinen, 044 4477 820, etunimi.sukunimi(at)sekl.fi

Kuvateksti: Missioforumissa Ryttylässä paneudutaan maahanmuuttoon ja pakolaisuuteen liittyviin kysymyksiin.

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on lähetysherätysliike, jonka 17 Kansanlähetyspiiriä Suomessa ja yksi Ruotsissa toimivat yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kansanlähetyksellä on ulkomaantyössä yhteensä 63 työntekijää 15 työalueella. Lähetit toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä. Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie. Järjestön tunnuksena on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs