Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Mies avautuu

Lasten Keskus

Mies avautuu

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2012 klo 10:24
Julkaisija: Lasten Keskus

Idea on yksinkertainen. Pyydetään joukolta suomalaisia miehiä rukous. Mitä saadaan? Rehellisiä puheenvuoroja elämän iloista ja suruista, rankkaa tilitystä pettämisestä ja isyyden haasteista, kauniita sanoja naisista ja kaipauksesta.

 

Taivas varjele – joka äijän rukouskirjassa kohdataan suomalainen mies paljaimmillaan. Rukoukseksi elämäntuntojaan on pukenut moninainen miesjoukko laulajasta toimittajaan, psykiatrista pappiin, kansanedustajasta duunariin, isästä isoisään. Rukoilijoiden nimet ovat aakkosjärjestyksessä kirjan alussa, koska rukous on hyvin yksityinen asia. Nimettömyys mahdollistaa rehellisyyden ja samalla lukija huomaa, että kaikkein yksityisin onkin kaikkein yleisintä.

 

Taivas varjele jatkaa aiemmin ilmestyneiden Niinkus tiedät – raavaan miehen rukouskirja ja Sinne päin – miehen rukous -kirjojen jalanjäljissä sen pohtimista, mikä nykymiestä ilahduttaa, mikä masentaa, mistä kiittää, mitä kiroaa, minkä edessä on neuvoton, mistä saa voimaa.

 

Kirjan ovat toimittaneet pastori, opetusneuvos Kalevi Virtanen ja Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Heikki Hakala. Rukouksia ovat kirjoittaneet muun muassa Pekka Ruuska, Keijo Leppänen, Jari Sinkkonen, Seppo Kääriäinen, Jaakko Löytty. Ulkoasu on Matteus Pentin käsialaa. Kirjan on julkaissut LK-kirjat.

 

Kiitos, hyvä Jumala,

näistä miehenkourista,

joihin niin hyvin sopii naisen rinta ja lapsen peppu.

Anna käsiini ja vereeni elämän lämpö.

 

 

 

Haastattelupyynnöt ja lisätietoja: Kalevi Virtanen, p. 040 5154950, kalevi.virtanen@lastenkeskus.fi

 

Arvostelukappaleet: Minna Vatja, LK-kirjat/Lasten Keskus, p. (09) 6877 4543, minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

Lasten Keskus Oy on vuonna 1974 perustettu kustannusliike, joka on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta.

 Lapsille tarjoamme sisällöllisesti, kielellisesti ja taiteellisesti tasokkaita kirjoja, jotka ilon ja viihtymisen ohella antavat aineksia kasvuun ja itsetunnon vahvistamiseen. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset: ystävyys, auttaminen, erilaisuuden hyväksyminen jne. Siksi ne toimivat myös kasvattajan apuvälineinä kotona, päivähoidossa ja koulussa. Ulkomaisten kuvakirjojen lisäksi Lasten Keskus julkaisee kotimaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja.

 Aikuisille suunnattuja kirjoja Lasten Keskus julkaisee tuotemerkillä LK-kirjat. Kustannamme kasvatukseen liittyvää kirjallisuutta, ohjelmistoja ja oppaita kodeille, päivähoitoon, nuorisotyöhön, kouluille ja seurakunnille. Tuotantoomme kuuluu myös lahjakirjoja, runoja ja proosaa.

 Lasten Keskus Oy toimii tiiviissä yhteistyössä kasvatusalan eri toimijoiden kanssa. Yhtiön kirjatuotannolle on myönnetty lukuisia palkintoja. Vuosittain julkaistavien kirjauutuuksien määrä on 50-60 nimikettä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs