Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Medialähetyspäivillä sukelletaan suurkaupungin sykkeeseen

Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetyspäivillä sukelletaan suurkaupungin sykkeeseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Hyvinkäällä 14.–16. kesäkuuta pidettäville valtakunnallisille Medialähetyspäiville saapuu ennätyksellinen joukko kansainvälisiä medialähetystyön ammattilaisia. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kesäjuhlilla puhutaan muun muassa Aasian suurkaupungeissa tehtävästä mediatyöstä. Suurkaupunkiteemaan voi virittäytyä vaikkapa istumalla intialaisen polkupyöräriksan kyytiin.

Sansan kotikaupunkiin Hyvinkäälle saapuu maailman suurimman medialähetysjärjestön, TWR:n pääjohtaja Lauren Libby. TWR eli entinen Trans World Radio lähettää kristillistä ohjelmaa yli 230 kielellä ja murteella, kun esimerkiksi Voice of America radioi 48 kielellä ja Britannian yleisradioyhtiö BBC 28 kielellä.

– Jumala voi radion välityksellä muuttaa jopa kokonaisia yhteisöjä. Olen omin silmin nähnyt ihmiselämän muuttuvan, joten tiedän, että työ on arvokasta ja siihen kannattaa hankkia lisää työvoimaa, Lauren Libby sanoo.

Yhdessä Hyvinkään seurakunnan kanssa vietettävillä Medialähetyspäivillä juhlitaan myös Sansan 40-vuotista historiaa. Sansa perustettiin hyvinkääläisessä autotallissa 9.6.1973. Juhlaviikonlopun ohjelmassa on mm. lähetysaiheisia tilaisuuksia, raamattuopetusta, musiikkia ja rukousta sekä lapsille omaa ohjelmaa. Tapahtumapaikkana on Martintalo.

Sansa vahvistaa mediatyötä suurkaupungeissa

Sansan suurkaupunkityö laajenee, kun Medialähetyspäivillä siunataan uudet työntekijät, opettaja Marjut Chugh ja tv-tuottaja Amarjit Chugh hindinkieliseen televisiotyöhön Intiaan. Luokanopettaja Eeva Vähäsarja ja diplomi-insinööri Jari Vähäsarja siunataan Keski-Aasian mediatyöhön, jota he tekevät TWR-Euroopan toimistosta Wienistä käsin.

Maailman toiseksi suurimman radiolähetysjärjestön, Far East Broadcasting Companyn (FEBC) seniorineuvonantaja Frank Gray kertoo Medialähetyspäivillä Aasian suurkaupunkeihin suuntautuvasta mediatyöstä. Perjantaina 14.6. järjestetään myös suurkaupunkityön juhlaseminaari.

Yle Radio 1 lähettää suorana lähetyksenä sunnuntain 16.6. messun, jossa saarnaa Espoon piispa Tapio Luoma. Osa tilaisuuksista on seurattavissa reaaliaikaisina internetin Bambuser-palvelun kautta. Lisäksi ohjelmaa lähetetään Radio Deistä.

– Medialähetyspäivien ja Sansan juhlavuoden teema Rajattomia lahjoja muistuttaa, että evankeliumi on vastaanottajalleen ilmainen lahja ja että media vie sitä ylitse kaikkien rajojen, sanoo Sansan henkilöstöjohtaja, pastori Marko Pihlajamaa.

Lisätietoa:

Medialähetyspäivien ohjelma: http://www.sansa.fi/medialahetyspaivat-hyvinkaalla.html
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, p. 050 437 2155, annaleena.pakkanen@sansa.fi
Kotimaantyön sihteeri Tiina Virtanen, p. 050 437 2151, tiina.virtanen@sansa.fi

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä 43 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs