Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Medialähetyspäivät Lappeenrannassa 21.–22.5. ja satelliittitapahtumia eri paikkakunnilla

Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetyspäivät Lappeenrannassa 21.–22.5. ja satelliittitapahtumia eri paikkakunnilla

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään 21.–22.5.2016 Lappeenrannassa. Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) vuotuinen kesäjuhla on tänä vuonna aiemmin kuin yleensä, jo toukokuussa. Järjestelyt Lappeenrannan seurakuntayhtymän kanssa ovat täydessä vauhdissa. Saimaan äärellä vietettävän tapahtuman teemana on Elämän aallot.

– Samaan aikaan, kun esimerkiksi Välimeren aallot koituvat monelle pakolaiselle kuolemaksi, me haluamme pitää esillä elämän aaltoja. Sansan tehtävä on tuoda evankeliumin toivoa radioaaltojen ja muun median välityksellä. Medialähetyspäivillä kuullaan muun muassa, mitä hyvää radiolla, satelliittitelevisiolla ja internetillä saadaan aikaan Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Aasiassa, kertoo Medialähetyspäivien johtaja, Sansan henkilöstöjohtaja Marko Pihlajamaa.

Yhteistyössä Lappeenrannan seurakuntayhtymän kanssa järjestettävien Medialähetyspäivien päätapahtumapaikkoina ovat kaupungin keskustassa sijaitsevat Lappeenranta-sali ja Lappeen kirkko. Ohjelmassa on lähetysaiheisten tilaisuuksien lisäksi muun muassa raamattuopetusta, musiikkia ja rukousta.

Satelliittitapahtumat kokoavat juhlaväkeä Ouluun, Kajaaniin ja Alajärvelle

Lauantain 21.5. iltapäiväohjelma Lappeenranta-salista striimataan, eli tilaisuuksia voi seurata myös suorina nettilähetyksinä. Vuoden 2016 Medialähetyspäivillä ovat uutuutena niin sanotut satelliittitapahtumat.

Seurakunnat eri puolilla Suomea voivat järjestää satelliittitapahtuman, jossa kokoonnutaan yhdessä katsomaan suoraa nettilähetystä Lappeenrannasta. Sansan tuottaman valmiin ohjelman lisäksi seurakunnalla on mahdollisuus järjestää tapahtuman yhteyteen muutakin ohjelmaa.

Tällä hetkellä satelliittitapahtumia ovat järjestämässä ainakin Alajärven, Kajaanin ja Oulun Tuiran seurakunnat. Niissä on mukana myös Sansan työntekijä tai vapaaehtoinen aluetyöntekijä.

Medialähetyspäivien ohjelma löytyy ja lisätietoa päivitetään kevään kuluessa Sansan nettiin. Medialähetyspäivä-infoa saa myös Facebook-tapahtumasta.

Lisätietoa:
Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa, 050 572 3858
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Sansa tekee ja tukee kristillistä mediatyötä 36 kielellä Aasiassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Euroopassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs