Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Medialähetys Sanansaattajien keräystulos ennätyksellinen

Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetys Sanansaattajien keräystulos ennätyksellinen

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2014 klo 07:30
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) juhlavuoden 2013 keräys tuotti lähes 370 000 euroa. Viime vuonna 40-vuotisjuhliaan viettänyt Sansa keräsi alkuvuodesta varoja kristilliseen mediatyöhön Intiassa, Kiinassa ja muualla Aasiassa, syksyllä hindinkieliseen tv-työhön Intiassa ja jouluna satelliittitelevisio-ohjelmiin Iraniin ja Keski-Aasiaan. Rajattomia lahjoja -keräyksen tuotto mahdollistaa Sansan mediatyön jatkumisen ja laajentamisen Aasiassa.

– Keräystulot nousivat edellisvuoteen verrattuna huimasti, ja pääsimme lähelle 400 000 euron tavoitetta. Raha tuli todella tarpeeseen, sillä kaksi seurakuntayhtymää on leikannut tukeaan. Kaikki on Jumalan lahjaa, niin varat kuin teotkin. Iloitsemme erityisesti siitä, että juhlakeräyksen kautta mediatyö tavoittaa monia suurkaupunkien yksinäisiä, kertoo medialähetysjohtaja Juha Auvinen.

Vuoden 2013 keräystulos mahdollisti uusia aluevaltauksia muun muassa Kiinassa ja Intiassa:

Tammikuussa 2014 Sansa ryhtyi tukemaan mandariinikiinankielistä mobiilisovellusta Baobao, joka perustuu kiinalaisnuorten suosimaan radio-ohjelmaan. Mobiilisovelluksella voi kuunnella radio-ohjelmia, jakaa niitä sosiaalisessa mediassa ja lukea käsikirjoituksia.

Tammikuussa pyörähti käyntiin myös uusi hindinkielinen tv-ohjelma Aapki Aashaa. Ohjelma näkyy yli 30:ssä Intian kaupungissa kaapelikanavalla ja internetin välityksellä kaikkialla maailmassa.

Rajattomia lahjoja -juhlavuosikeräyksen tuotto kanavoitiin Aasiaan Sansan yhteistyökumppaneiden, medialähetysjärjestöjen TWR ja FEBC sekä satelliittitelevisio SAT-7:n kautta.

Lisätietoa:
Sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli, 050 551 6130
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155

 

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs