Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuman tilannekatsaus 8-10-2011

Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuman tilannekatsaus 8-10-2011

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2011 klo 19:37
Julkaisija: Mediamissio

Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuma 15.9.-15.10.2011

Mediatapahtumassa jo 155.000 yhteydenottoa

Mahdollisuus muutokseen -mediakampanjan ensimmäisen kolmen viikon aikana on kirjattu jo yli 155.000 erilaista yhteydenottoa. Kirjoja oli tilattu yli 7000 kappaletta, yli 50.000 on ladannut muutostarinoita YouTubesta ja mediatapatuman nettisivulla on vieraillut yli 100.000 eri kävijää.

”Palautemäärissä laskettuna Suomi on siirtynyt 56 missiokaupungin listalla kolmen kärkijoukkoon, Intian ja Nepalin jälkeen”, kertoo toiminnanjohtaja Hannu Haukka Mahdollisuus muutokseen –mediatapahtumasta.

Haukan mukaan kampanjakeskuksen puhelimiin tulee eniten soittoja päiväaikaan, mutta puhelujen määrät ovat selvästi kasvussa myös kello 20-24 välillä. Silloin tulee myös eniten tekstiviestejä ja kirjatilauksia, kun televisiomediassa näkyvät muutostarinat. Suomessa on uutta tekstiviestillä tehdyt kirjatilaukset ja yöajan puhelujen runsaus.

Lokakuun puoliväliin saakka katukuvassa näkyvä mediakampanja nostaa näkyville  kertomuksia siitä, miten Jumala voi muuttaa elämän. Oman elämänsä muutoksesta kertovat muun muassa murhatuomiota istuva Lauri "Late" Johansson, ortopedi Sakari Orava, pikaluistelija Mika Poutala, viestintäjohtaja Taneli Hassinen, kitaralegenda Jukka Tolonen ja Miss Universum Anne Pohtamo.

Mediakampanjan takana on 73 kristillistä pääkaupunkiseudun seurakuntaa ja järjestöä. Tapahtuman pääkoordinaattori IRR-TV on ollut mukana toteuttamassa vastaavia suurkaupunkimissioita mm. Venäjällä, Intiassa ja Nepalissa. Suomessa järjestettävä tapahtuma on ensimmäinen laatuaan Länsi-Euroopassa.

Ensi vuonna on suunnitteilla vastaava tapahtuma Turkuun ja Tallinnaan. Alustavia kutsuja mediatapahtumien järjestämiseen on tullut 15 miljoonakaupungista viidessä maanosassa, muun muassa Ruotsista, Norjasta, Ranskasta, USA:sta ja Kanadasta.

Mahdollisuus muutokseen puhelinkeskus päivystää ympäri vuorokauden puhelinnumerossa 0800-135 135. Soittajilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskustelun mieltään askarruttavista kysymyksistä. Kampanjan toteutuksessa on mukana runsaat 2000 vapaaehtoista.

Keskuksen kautta on mahdollisuus tilata ilmainen Elämäsi muutos -kirja. Se toimitetaan tilaajan toiveen mukaan joko postitse tai henkilökohtaisesti perille toimiettuna. Kirja on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Mahdollisuus muutokseen kampanjasivut:
http://www.koemuutos.fi

Mahdollisuus muutokseen tapahtuman lehdistötiedotteet:
http://www.koemuutos.fi/info/press/

 

Lisätietoja:
Jussi Mursula
kampanjatiedottaja
0400-941489
jussi@mursula.net

 

Mahdollisuus muutokseen -mediatapahtuma on yli 70 pääkaupunkiseudun kristillisen seurakunnan ja järjestön yhteistapahtuma. Katukuvassa ja medioissa vahvasti näkyvät stoorit kertovat siitä, mitä Jumala tekee ja miten hän voi muuttaa toivottomankin elämän uudeksi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs