Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Kutsu Mediamission tiedotustilaisuuteen 19.9. klo 13

Kutsu Mediamission tiedotustilaisuuteen 19.9. klo 13

Kutsu.
Julkaistu: 13.09.2011 klo 14:06
Julkaisija: Mediamissio

Tervetuloa
Mahdollisuus muutokseen -mediamission
tiedotustilaisuuteen
ma 19.9.2011 kello 13

Paikka: Ravintola Pääposti / Postimestari-kabinetti
Osoite: Mannerheiminaukio 1 B, 00100 HELSINKI

Mahdollisuus muutokseen -mediamissio näkyy ja kuuluu pääkaupunkiseudun medioissa 15.9.-15.10. Kampanja toteutuu 68 kristillisen seurakunnan ja järjestön yhteistyönä. Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on medialähetysjärjestö IRR-TV. Mediakampanjaa toteuttamassa on lähes 2000 vapaaehtoista.

Kampanjassa oman elämänsä muutoksesta kertovat mm. murhatuomiota istuva Lauri "Late" Johansson, urheilukirurgi Sakari Orava, pikaluistelija Mika Poutala, kitaralegenda Jukka Tolonen ja kymmenet muut. Kertomukset kuuluvat ja näkyvät tuhansissa medioissa televisiossa ja radiossa, busseissa ja metroissa, ulkomainostauluissa, lehdissä, internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Mediakampanja odotetaan tavoittavan jopa 90 prosenttia pääkaupunkiseudun asukkaista.

Vastaavia mediatapahtumia on järjestetty 56 suurkaupungissa mm. Venäjällä, Intiassa ja Nepalissa. Suomessa järjestettävä mediamissio on ensimmäinen laatuaan Länsi-Euroopassa.

Tervetuloa lehdistötilaisuuteen kuulemaan lisää tapahtumasta ja sen tavoitteista.

Tiedotustilaisuudessa ovat paikalla mm. toiminnanjohtaja Hannu Haukka, neuvonantaja Ahti Hirvonen, apulaistoiminnanjohtaja Ari Talja, mediamission kampanjapäällikkö Mika Jantunen sekä päätoimikunnan puheenjohtaja Markku Tuppurainen.  Lisäksi tilaisuudessa ovat paikalla myös kitaralegenda Jukka Tolonen sekä aviopari Pia ja Rene Rendic sekä kampanjan tiedottaja Jussi Mursula.

 

Lisätietoa:

Jussi Mursula
kampanjatiedottaja
0400-941489
jussi@mursula.net

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs