Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Kirkkokansan Raamattupäivästä valmiuksia tulevaisuuden kohtaamiseen

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Kirkkokansan Raamattupäivästä valmiuksia tulevaisuuden kohtaamiseen

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 15:15
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Kirkkokansan Raamattupäivässä Kallion kirkossa 19.3.2016 paneudutaan käytännönläheisen ja elämänmyönteisen hengellisyyden vahvistamiseen.

”Tänä vuonna annamme välineitä kristityn identiteetin rakentamiseen. Ihmiset haluavat saada tukea niihin paineisiin, joiden keskellä he elävät. Myös sekava kirkollinen tilanne synnyttää tarvetta hakeutua yhteen Raamatun äärelle. Kirkkokansan Raamattupäivän puheenvuorot antavat valmiuksia ja rohkeutta kohdata tulevaisuuden haasteita”, kertoo tapahtuman ohjelmatyöryhmän puheenjohtaja Tuomo Heikkilä.

Kirkkokansan Raamattupäivä korostaa luterilaista herätyskristillisyyttä maassamme. Tapahtumassa puhuvat Teemu Laajasalo, Liisi Jokiranta, Pekka Mäkipää, Leif Nummela, Jussi Miettinen, Mika Tuovinen, Lauri Vartiainen, Marja-Kaarina Marttila, Topi Knihtilä, Pirkko Valkama ja Teijo Peltola.

Kello 19.00 alkaen Ilta etsijöille aiheena Rakkauden voima. Juontajana Seppo Palonen. Musiikissa Palo Trio ja Olli Lehmonen. Puheenvuorot: Lasse Pesu ja Seppo Palonen. Ilta jatkuu rukous- ja sielunhoitopalvelulla. Raamattupäivän musiikkivastuussa Ristiveto-yhtye.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

Tapahtuman järjestäjät: Kallion seurakunta, Ev.lut. Lähetysyhdistys Kylväjä, Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ja Suomen Raamattuopiston Säätiö

 

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on lähetysherätysliike, jonka 17 Kansanlähetyspiiriä Suomessa ja yksi Ruotsissa toimivat yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Kansanlähetyksellä on yhteensä 165 työntekijää, joista ulkomaantyössä on 68 työntekijää 15 työalueella. Lähetit toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä. Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie. Järjestön tunnuksena on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs