Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Kirkko mukaan avoimeen keskusteluun verkossa

Aller Media

Kirkko mukaan avoimeen keskusteluun verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 20.12.2013 klo 07:30
Julkaisija: Aller Media

Suomen evankelisluterilainen kirkko avaa uuden yhteisöprofiilin Suomi24-palvelussa tammikuussa. Jatkossa suomalaiset voivat entistä helpommin käydä avointa vuoropuhelua kirkon kanssa, kun kirkon työntekijät alkavat keskustella Kuunteleva kirkko -profiililla kaikkialla Suomi24:ssa.

”Meiltä on toivottu mahdollisuutta keskustella kirkon työntekijöiden kanssa verkossa. Muutoksella haluamme keskittää resurssit palveluun, jossa voimme paremmin vastata ihmisten kysymyksiin, huoliin ja hätään”, yhteisökoordinaattori Maire Kuoppala Kirkon tiedotuskeskuksesta kertoo.

Yhteisöprofiilin käyttö mahdollistaa myös muiden kirkon verkkopalveluiden linkittämisen Suomi24-käyttäjille. Uutta yhteisöprofiilia koordinoi Kirkon tiedotuskeskus, mutta siinä on mukana kirkon työntekijöitä ympäri Suomea.

”Uuden yhteisöprofiilin avulla kirkko vastaa kysymyksiin siellä, missä ne kumpuavat, ja osallistuu aktiivisesti keskusteluun. Kirkko tavoittaa palvelun avulla niitä ihmisiä, jotka eivät välttämättä muuten ottaisi yhteyttä kirkon työntekijöihin”, Suomi24:n tuotepäällikkö Laura Avonius sanoo.

Suomen evankelisluterilainen kirkko on ollut mukana Suomi24-palvelussa vuodesta 2010 lähtien, jolloin Kirkko kuulolla -palsta avattiin. Uuden yhteisöprofiilin myötä keskustelu vanhalla palstalla päättyy tammikuun alussa, mutta sen viestit säilyvät luettavana.

Kirkon yhteisöprofiili: http://www.suomi24.fi/yhteis%C3%B6/kuunteleva_kirkko

Lisätietoja: tuotepäällikkö Laura Avonius, Suomi24, puh. 044 796 0069

 

Suomi24 on Aller Media Oy:n omistama, Suomen suurin verkkoyhteisö, jossa TNS Metrixin mukaan vierailee viikoittain yli 1,4 miljoonaa käyttäjää. Verkkoyhteisön yli 2 800 keskustelupalstalle on kirjoitettu jo yli 80 miljoonaa viestiä. Suomi24:n muita palveluita ovat Suomen suosituin treffipalvelu Suomi24 Treffit, sekä neljännesmiljoonan suomalaisen käyttämä sähköpostipalvelu.

Aller Media Oy on innovatiivinen ja moderni mediatalo, joka on tunnettu vahvoista brändeistään. Uskomme vapaaseen sanaan, tiedon avoimuuteen ja vuorovaikutukseen. Aller Median ydinosaamista ovat viihde, lifestyle, digitaaliset mediakonseptit, sosiaalinen liiketoiminta ja sen kehittäminen. Vision ja uudistumiskyvyn ansiosta Aller Medialla on vahva markkina-asema. Aller tuottaa Suomen himotuimmat aikakausbrändit. Allerin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Seiska, Oma Aika, ELLE, Koti ja keittiö, Fit, Katso, TOPModel, Suomi24 ja All Over Press. Yritys työllistää Suomessa noin 250 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs