Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Joulun Aika rohkaisee ja ilahduttaa

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Joulun Aika rohkaisee ja ilahduttaa

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 16:36
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Joulu on monella tavoin erikoinen juhla. Jo ensimmäiseen jouluun liittyy monia ristiriitaisia asioita, kuten maailman Vapahtaja, jolle ei tuntunut löytyvän sijaa, tai köyhä perhe, johon syntyi rikkaista rikkain, kirjoittaa Jukka Norvanto uusimmassa Joulun Aika –lehdessä.

Ihmisen osa on elää monien ristiriitojen paineessa. Tämän vuoden Joulun Aika –lehti opastaa, mistä voi kaiken keskellä löytää turvan elämään. Leena Lehtinen ja Laura Kalaja kertovat, miten voi kovien kokemusten jälkeen päästä eteenpäin. Inkerin evankelisluterilaisen kirkon piispa Aarre Kuukauppi ja Eestin evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispa Urmas Viilma avaavat pelastuksen lahjaa.

Lapset kertovat, miten he ymmärtävät joulun keskeiset tapahtumat ja Isto-vaari kommentoi heidän vastauksiaan. Joulun kertomus Itämaan tietäjistä avaa näkymiä ihmismieleen ja sen äärellä jokainen voi pohtia, minkälainen etsijä ja kulkija itse on.

Monikerroksinen lahja

Antamalla ystävälle lahjaksi Joulun Aika –lehden, antaa samalla parhainta mitä on tarjolla, eli hyvän uutisen Jumalan rakkaudesta. Lehden myynnistä saatu tuotto käytetään lähetystyöhön Kansanlähetyksen ulkomaisilla työalueilla.

Joulun Aika –lehteä voit tilata täältä.

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön 68 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs