Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Ingaksessa kaadetaan vaarallisia puita

Espoon seurakunnat

Ingaksessa kaadetaan vaarallisia puita

Tiedote.
Julkaistu: 30.11.2015 klo 08:49
Julkaisija: Espoon seurakunnat

Espoon Ingaksen luonnonsuojelualueella kaadetaan joulukuun aikana pystyyn kuolleita kuusia, jotka aiheuttavat vaaraa ohikulkijoille. Alueella on runsaasti virkistyskäyttöä ja osa puista on vaarassa kaatua polkujen ja aluetta ympäröivien teiden päälle.

Espoon seurakuntayhtymä on saanut ELY-keskukselta luvan noin kymmenen puun kaatoon. Kaikkiaan kuolleita puita on noin 40-50. Päätöksen mukaan kaadettujen puiden rungot on jätettävä luonnonsuojelualueelle lahopuuksi, mutta oksat ja latvukset voidaan tarvittaessa kuljettaa pois.

Myös Ingaksen pappilan vieressä kasvanut, yli 200 vuoden ikäinen kuusi on kuollut ja joudutaan kaatamaan turvallisuussyistä. Lupa kuusen kaatamiselle on saatu Espoon kaupungilta. Seurakuntayhtymä istuttaa paikalle uuden puun.

Ingaksen puukuolemat johtuvat kaarnakuoriaisen aiheuttamista tuhoista.


Lisätietoja

puistopuutarhuri Asko Leinonen, 050 434 1081, asko.leinonen(ät)evl.fi

Espoon tuomiokirkkoseurakunta, Espoonlahden seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Olarin seurakunta, Tapiolan seurakunta ja Esbo svenska församling muodostavat yhdessä Espoon seurakuntayhtymän. Seurakunnissa on yhteensä 170 300 jäsentä. Työntekijöitä on noin 600.
Espoon seurakuntien toiminta-ajatuksena on tukea elämää ja luoda mahdollisuuksia kristillisen uskon ja rakkauden toteutumiselle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs