Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Elä ihmeessä - Rukouskonferenssi

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Elä ihmeessä - Rukouskonferenssi

Tiedote.
Julkaistu: 28.01.2015 klo 15:37
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Elä ihmeessä on nuorten ja aikuisten yhteinen rukouskonferenssi, joka järjestetään Kansanlähetysopistolla Ryttylässä 15.-17.5.2015. Tapahtuman otsikko sisältää sanaleikin, joka avaa pari näkökulmaa konferenssin sisältöön.

Ensinnäkin voimme Efesolaiskirjeestä lukea, että Jumala on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa (Ef. 1:3).  Tästä huolimatta suhtaudumme usein elämäämme tuhlaajapojan vanhemman veljen tavoin, joka puki ajatuksensa sanoiksi: "Kaikki nämä vuodet minä olen raatanut hyväksesi. Silti et ole koskaan anatanut minulle edes vuohipahaista juhliakseni ystävieni kanssa." (Luuk. 15:29) Vanhempi veli ei ollut ymmärtänyt asemaansa, että kaikki, mikä on Isän, on hänen (15:31). Meille on Kristuksessa lahjoitettu kaikki, mitä tarvitsemme elämään ja jumalisuuteen. Aivan kaikki. Elä ihmeessä.

Toiseksi Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti (Hepr. 13:8). Hän elää, toimii ja vaikuttaa meissä ja meidän kauttamme. Hän antaa Hengen ilmetä itse kussakin erityisellä tavalla, yhteiseksi hyödyksi jakaen kullekin omat lahjansa niin kuin tahtoo (1. Kor. 12:7, 11). Saamme rohkaista mielemme ja lähteä liikkeelle palvelemaan seurakuntaa ja kärsivää maailmaa näillä lahjoilla luottaen, että Herra toimii meidän kanssamme ja vahvistaa sanan tunnusmerkeillä, milloin hyväksi näkee (Mark. 16:20). Jeesus itse antoi meille hurjan lupauksen, että joka uskoo Häneen, on tekevä sellaisia tekoja kuin Hän ja vielä suurempiakin (Joh. 14:12). Rohkene uskoa Sanan lupaukset. Elä ihmeessä.

Mukana: Marko Huhtala, Mika Vesala & Verkoston tiimi, Riku Rinne, Asko Matikka, Heikki Hilvo, Antero Laukkanen, Anne & Mika Tuovinen, Tommi Parikka, Mauno Lehto, Mari Turunen, Toni Kokkonen, Nina & Kai Niemelä, Minna Leppälä, Janica Niemelä sekä Jussi Valkonen & co. Houseband: Sakari Heikkilä Band.

Tutustu ohjelmaan tästä: http://kansanlahetysopisto.fi/event/15-17-5-2015-ela-ihmeessa-rukouskonferenssi/

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 5.5. mennessä: http://kansanlahetysopisto.fi/ilmoittaudu-tai-hae/ilmoittaudu-kurssille-tapahtumaan/
tai tapahtumat@sekl.fi, Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, Rukous- ja yhteyskonferenssi, Opistotie 1, 12310 Ryttylä.

Ruokailut: koko ajalta 55 €/hlö.
Majoitus: 3-4 hengen huoneissa 15 €/yö/henkilö (omin liinavaattein).
Opiskelija-alennus 25 %.


 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön noin 70 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs