Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Eija-Riitta Korholalle ja Tapani Ruokaselle oma keskusteluohjelma radioon

Radio Dei

Eija-Riitta Korholalle ja Tapani Ruokaselle oma keskusteluohjelma radioon

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2015 klo 16:04
Julkaisija: Radio Dei

Eija-Riitta Korhola ja Tapani Ruokanen Radio Dein iltapäivään

 

Radio Dein iltapäivälähetys Toivon Päivä uudistuu. Arki-iltapäivät varataan uusien tekijöiden luotsaamille keskusteluohjelmille. Tekijäjoukossa on sekä nimekkäitä puhetyöläisiä että uusia radioääniä. Radio Dein uusiin kiinnityksiin kuuluvat muun muassa Eija-Riitta Korhola ja Tapani Ruokanen.  Iltapäivän lisäksi uudistuu Parempi Huomen -aamulähetys.

 

”Tutkimusten mukaan kuuntelijamme arvostavat keskusteluohjelmiamme ja toivovat sellaisia lisää. Vastaamme tähän huutoon. Uskon, että tunnettujen ja tunnustettujen tekijöiden ohjelmat kiinnostavat myös aivan uusia kuuntelijoita. Samalla lisäämme vuorovaikutteisuutta, ajankohtaisuutta ja dynamiikkaa aamuun. Aamulähetykseen tuovat yhteisvoimin uutta virtaa kokeneet juontajamme Anu Lehtipuu ja Ariel Neulaniemi”, kertoo ohjelmajohtaja Kai Kortelainen.

 

Europarlamentaarikkona viisitoistavuotisen uran tehnyt Eija-Riitta Korhola työskenteli ennen kansanedustajaksi ja mepiksi siirtymistään toimittajana. Korhola ja tuli rinnassa ­–ohjelmassa tavataan vieraita, joiden elämässä intohimo on vahva käyttövoima.

 

”Maanantaisin studiovieraana ei ole yhtään tylsää, intohimotonta, tasapaksua tai haaleaa tyyppiä, vaan ihmisiä joiden rinnassa polttelee tuli. Jokin asia innostaa tai kiehtoo, jokin visio ei jätä rauhaan”, Eija-Riitta Korhola lupaa.

 

 Suomen Kuvalehden pitkäaikainen päätoimittaja Tapani Ruokanen liittyy Korholan tavoin Radio Dein viikoittaisten kanavaäänten joukkoon helmikuun viimeisestä viikosta alkaen. Isäntänä Tapani Ruokanen -ohjelmassa pureudutaan joka keskiviikko nimekkäiden vieraiden kera ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin aiheisiin.

 

Keskusteluohjelmia tuottava Marjaana Keränen paljastaa, että avausosassa Ruokasen keskustelukumppaniksi saapuu muun muassa Ukrainan tilannetta analysoimaan kokenut diplomaatti ja useiden presidenttiemme luottomiehenä toiminut ministeri Jaakko Iloniemi. Ohjelma toteutetaan Radio Dein ja Radio Ravun yhteislähetyksenä.

 

”Hän oli myös Mr. Etyk, joka juoksi kokoon kiertävänä suurlähettiläänä Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökokouksen 40 vuotta sitten. Nyt kaikki toiveet pysyvästä rauhasta näyttävät romuttuvan, kun Venäjä uhkaa naapurimaitaan. Miten käy Suomen?” valottaa Ruokanen avausjakson sisältöä.

 

Korholan ja Ruokasen ohella Radio Dein iltapäivien toimittajakaartiin liittyvät 23. helmikuuta alkaen pappi Mari Leppänen, päätoimittajat Mari Teinilä ja Olli Seppälä Kotimaa-lehdestä sekä kansainvälisen työn asiantuntija Anssi Almgren Espoon hiippakunnasta yhdessä teologi Mikko Kurenlahden kanssa. Laajasalo-keskusteluohjelmallaan äänessä on lisäksi Kallion kirkkoherra, mediapersoona Teemu Laajasalo.

Lisätietoja: ohjelmajohtaja Kai Kortelainen, (09) 7514 4511, kai.kortelainen@radiodei.fi; tuottaja Marjaana Keränen (09) 7514 4542, marjaana.keranen@radiodei.fi

Liitetiedostot

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kanavaa kuuntelee viikoittain 200.000 ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300.000 suomalaista. (TNS Gallup 27.5.2014)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs