Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Eeva-Kaisa Heikura ny informationschef på Kyrkans informationscentral

Kyrklig tidningstjänst

Eeva-Kaisa Heikura ny informationschef på Kyrkans informationscentral

Pressmeddelande.
Publicerad: 03.03.2016 kl. 10:36
Utgivare: Kyrklig tidningstjänst

Filosofie magister, teologie kandidat Eeva-Kaisa Heikura har 3.3.2016 valts till ny informationschef vid Kyrkans informationscentral. Hon tillträder tjänsten den 11 april.

Heikura kommer att leda Kyrkans informationscentrals enhet för medie- och informationstjänster. Enheten består av ett team för offentlig kommunikation och ett team för internkommunikation.

Teamet för offentlig kommunikation sköter kyrkan nationella kommunikation och relationer till medierna. Teamet för internkommunikation koordinerar och erbjuder konsultation kring kyrkans interna kommunikation.

Eeva-Kaisa Heikura (f. 1966) har under de senaste åren i huvudsak ägnat sig åt studier i teologi. Hon har tidigare haft olika ansvarsuppgifter inom kommunikation, senast som kommunikationschef för Meteorologiska institutet.

Mera information: kommunikationsdirektor Tuomo Pesonen, tfn 050 378 0041

Ett fotografi av Heikura finns som bilaga, fotograf: Nina Dodd.

Bilagor

-----

Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland har ca 4 miljoner medlemmar och är landets största religionssamfund. Kyrkan möter människor i vardag och vid fest, och lyfter fram kristna värderingar i den offentliga diskussionen.

Kyrklig tidningstjänst förmedlar aktuell information om kyrkan till medierna och den stora allmänheten. Kyrkans webbplats finns på adressen evl.fi/svenska.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs