Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Diak nimitti kolme uutta johtajaa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diak nimitti kolme uutta johtajaa

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 15:10
Julkaisija: Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) uudistaa syksyn aikana organisaatiotaan. Uuden organisaation kolmen tulosalueen johtajien valinnat julkistettiin 16. syyskuuta.

Organisaatiouudistuksen yhtenä päätavoitteena on luoda toimiva ja selkeä johtamisjärjestelmä, jossa laadukas esimiestyö mahdollistuu. Strateginen ja linjattu johtaminen mahdollistaa laadukkaan toiminnan selkeiden johtajuuksien, esimiehisyyksien ja tulosvastuiden avulla. Uusi johtotiimi on yhdistelmä kokemusta ja uutta näkökulmaa.

Koulutuksen tulosalueen johtajaksi on valittu TT Pirjo Hakala. Hänellä on aiempaa kokemusta ja näyttöä vastaavista johtajan ja vararehtorin tehtävistä Diakissa.

Innovaatiotoiminnan tulosalueen johtajaksi on valittu VTT Terhi Laine. Hänellä on niin ikään kokemusta ja näyttöä vastaavasta johtajan tehtävästä Diakissa.

Kampuspalveluiden tulosalueen johtajaksi on valittu TT Elina Juntunen. Hän siirtyy Diakiin Kirkkohallituksesta. Juntunen on aiemmin työskennellyt koulutuksen, innovaatioiden ja johtamisen parissa.

Diakin uusi organisaatio astuu voimaan 1. tammikuuta 2017. Organisaatiopäivityksen taustalla on korkeakoulujen rahoituksen kiristyminen ja kilpailun koveneminen. Tavoitteena on, että Diakin opiskelijoiden opintopolku toteutuu nykyistä tehokkaammin lähi- tai digiopintoina. Samalla pyritään varmistamaan opettajan tuki opiskelijoille sekä innovaatiotoiminnan vahvempi työelämälähtöisyys hanketoiminnassa ja opiskelussa. Uudistuksen taustalla on lisäksi henkilöstöpalautteeseen perustuva roolien ja tehtävien selkeyttäminen.

Valokuva uusista johtajista on tiedotteen liitteenä. Kuvassa vasemmalta palvelujohtaja Elina Juntunen, kehitysjohtaja Terhi Laine ja koulutusjohtaja Pirjo Hakala.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja, rehtori Tapio Kujala, 0400 436 690, tapio.kujala@diak.fi
viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne, 040 509 2577, aura.vuorenrinne@diak.fi

 

Liitetiedostot

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita diakonia-, kasvatus-, sosiaali-, terveys- ja tulkkauksen aloille. Sillä on toimipisteet Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs