Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Atoksesta yli 300 seurakunnan SAP-toimittaja

Atos

Atoksesta yli 300 seurakunnan SAP-toimittaja

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2011 klo 10:00
Julkaisija: Atos

IT-palvelutalo Atos on tehnyt sopimuksen Kirkkohallituksen kanssa yli 14 000 käyttäjän SAP-järjestelmän toimittamisesta. Ensi vuonna perustettavan Kirkon palvelukeskuksen kautta järjestelmä palvelee kaikkia Suomen yli 300 evankelisluterilaisen seurakuntatalouden ja Kirkon keskusrahaston työntekijää. Järjestelmä pitää sisällään verkkosivujen portaaliratkaisun sekä matka- ja kululaskutoiminnot, ja ne tulevat työntekijöiden käyttöön seuraavan viiden vuoden aikana. Solmittu 3,1 miljoonan ja seitsemän vuoden sopimus kattaa järjestelmän rakentamisen, käyttöönotot seurakunnissa sekä tukitoiminnot.

”Sopimus on luonteva jatko julkisten yhteisöjen kanssa tehdylle yhteistyölle. Olemme osoittaneet vahvuutemme suurten käyttäjämäärien IT-projekteissa kuten esimerkiksi yliopistojen talous- ja henkilöstöhallinnosta vastaavan Certian kumppanina”, kertoo konsultoinnin ja sovellustukipalveluiden johtaja Hellevi Kaisanlahti Atokselta.

Sopimus on osa Kirkon laajempaa, yli 10 miljoonan euron IT-järjestelmien hankintaa, jossa mukana on neljä eri IT-toimittajaa. IT-uudistuksilla Kirkko varautuu seurakuntatalouksista eläkkeelle siirtyvien suureen joukkoon ja verovarojen vähentymiseen. Seuraavan viiden vuoden aikana jopa 35 prosenttia taloushallinnossa työskentelevistä jää eläkkeelle.

”Haluamme keskittää kirjanpidon ja palkanlaskennan toimintoja, ja onneksi tietotekniikka antaa siihen aivan eri mahdollisuudet kuin aikaisemmin. Atoksen kanssa meillä on jo neuvotteluvaiheessa syntynyt hyvä yhteys ja heidän toimitukset ovat erityisen tärkeitä kirkon koko henkilöstön kannalta”, kertoo Kirkon palvelukeskuksen asiakaspalvelupäällikkö Anne Saloniemi.

Kirkkohallitus vastaa Suomen evankelisluterilaisen kirkon yhteisestä hallinnosta ja taloudesta. Se vastaa seurakuntien, hiippakuntien ja kirkon keskusrahaston taloushallinnosta, palkanlaskennasta sekä matka- ja kululaskuista. Taloushallintoa varten perustettavan palvelukeskuksen toimipisteet sijaitsevat Lahdessa, Kuopiossa, Porvoossa sekä päätoimipisteessä Oulussa.

Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Atoksella on maailmanlaajuisesti 74 000 työntekijää, joista yli 400 Suomessa ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 8,6 mrd. euroa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs