Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Arkipäivän ihmeitä tarkastelevat teokset Sanaton ja Enkelikellolapset ilmestyneet

Viisas Elämä

Arkipäivän ihmeitä tarkastelevat teokset Sanaton ja Enkelikellolapset ilmestyneet

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2014 klo 13:11
Julkaisija: Viisas Elämä

Marja Leena Toukosen uutuusteoksessa Sanaton – silta myyttiseen tietoisuuteen ammennetaan arkipäivän mystiikasta. Toukosen mukaan ihmisten mystiset kokemukset jäävät useimmiten selityksiä vaille, sillä länsimaisessa arjessa myyttiselle tietoisuudelle on sallittu paikka vain satukirjoissa ja unissa.

Sanaton tutkii maastoa, jossa nykyihminen joutuu liikkumaan etsiessään selityksiä ja ymmärrystä mystisille kokemuksilleen. Näitä kokemuksia tunnistamalla ja tutkimalla avautuu kuitenkin silta myyttiseen tietoisuuteen.

Marja Leena Toukonen on helsinkiläinen kirjailija, runoilija ja kääntäjä, jolta Basam Books on julkaissut aiemmin Viisas elämä -sarjassa teoksen Kuvittele itsesi - luovuus, mielikuvat ja metaforatyöskentely (2010) sekä kaksi runokokoelmaa, Vuodet villiintyvät takanani (2011) ja Valo taipuu (2014).

Hanna-Leena Sabelströmin Enkelikellolapset on fiktiivinen kertomus opettajan arjesta erityisopetuksen pienluokassa yhden lukuvuoden aikana. Opettajan kyky nähdä enkeleitä lasten luona, kuulla heidän opastustaan ja käyttää henkisiä työkaluja työssään muuttaa luokan arkea oleellisesti.

Hanna-Leena Sabelström on siviiliammatiltaan erityisluokanopettaja, mutta on toiminut jo vuosia henkisenä valmentajana ja -opettajana.

Kirjailijat tavattavissa Turun kirjamessuilla

la klo 13.00-14.00 Marja-Leena Toukonen Basam Booksin osastolla A90

su klo 12.00-13.00 Hanna-Leena Sabelström Basam Booksin osastolla A90

 

Arvostelukappaleet:

anna.ulvinen@basambooks.fi

www.basambooks.fi

 

Liitetiedostot

Basam Booksin Viisas elämä -sarja ohjaa lukijat lähemmäksi elämäniloa, sopusointua ja henkistä hyvinvointia. Viisas elämä sisältää laadukkaita ja inspiroivia teoksia länsimaisen psykologian uusimmista virtauksista elämäntaidon klassikkoteoksiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs