Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Anna lahjaksi hyviä uutisia

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

Anna lahjaksi hyviä uutisia

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 10:17
Julkaisija: Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry

"Jos et voi antaa mitään, voit sentään hymyillä", sanoo Sara Levy tämänvuotisen Joulun Aika -lehden haastattelussa. Nuoren naisen innoituksena on jakaa hyvyyttä kylmän maailman keskellä. Kansanlähetyksen Joulun Aika -lehdessä hyvä sanoma tulee eläväksi koetun elämän kertomusten kautta. Lehdessä on yhteensä toistakymmentä haastattelua tai artikkelia:

•    Tähtitieteilijä Petri Väisänen ammentaa tietoa ja voimaa Jumalan Sanasta ja maailmankaikkeuden tutkimisesta. Rehellisesti tehdyn tieteen ja Raamatun ilmoituksen välillä hän ei näe minkäänlaista ristiriitaa. Päinvastoin. ”Mitä enemmän tiedän, sitä ihmeellisemmäksi Jumala minulle paljastuu”, hän sanoo.

•    Rakastettu laulutaiteilija Viktor Klimenko kertoo koskettavassa haastattelussa omasta elämästään, ajatuksistaan ja Jumalan lahjoista.

•    Rovasti Päivö Parviainen muistelee pitkää elämäntyötään. Hän palveli talvi- ja jatkosodassa sotilaspappina ympäri Suomea. Sodan loputtua Päivö Parviainen lähti lähetystyöhön ensin Kiinaan ja sitten Taiwanille. Hän kertoo myös Jumalan suunnitelmista ja läsnäolosta. 

•    Nuoret pohjalaistaiteilijat Jenni ja Pekka Kurki tekivät Raamatun kertomuksiin pohjautuvia lastenkirjoja, joissa on nykyaikainen miljöö.

•    Pietarilainen Tanja Sadrunova sai lapsuudenkodissaan ateistisen kasvatuksen. Hänen lapsuudessaan ja nuoruudessaan ei vietetty jouluja. Eräänä päivänä hän sai kuitenkin lahjan, jonka arvoa ei voi mitata rahalla. Tanja Sadrunova muistelee elämää Neuvostoliitossa ja uskoontuloaan.

Tilaa lahjaksi: 5 e /kpl (yli 4 kpl tilauksissa 3,75 e /lehti)

Lehteä voi tilata joko suoraan Uuden Tien tilauspalvelusta osoite: tilauspalvelu@uusitie.com tai Nettikirjakaupasta. Lisätietoja 044 447 7827. Myös Kansanlähetyksen piirijärjestöjen toimistot myyvät lehteä.

Uudella Tiellä on myös palvelu, jonka avulla voi lähettää lehden joulutervehdyksenä ystävilleen.  Postiosoitteet voi lähettää osoitteella tilauspalvelu (at) uusitie.com, tai postiosoitteella Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie/tilauspalvelu, Opistotie 1, 12310 RYTTYLÄ. Tilauspalvelu postittaa Joulun Aika -lehden joulutervehdyksen kera. Lehden hinta on 5 euroa/kpl. Postitus kotimaanosoitteisiin sisältyy hintaan. Lehtiä on rajoitettu erä.


Kannen kuva: Istockphoto Steven Hayes

 

Liitetiedostot

Kansanlähetys (SEKL) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike ja lähetysjärjestö. Järjestön noin 70 ulkomaantyöntekijää toimivat Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- ja kirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs