Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Uskonto » Ainutlaatuinen yhteispohjoismainen hanke valmistunut!

Lasten Keskus

Ainutlaatuinen yhteispohjoismainen hanke valmistunut!

Kutsu.
Julkaistu: 14.01.2014 klo 14:10
Julkaisija: Lasten Keskus

Kutsu julkistamistilaisuuteen

Pohjolan lasten Raamattu julkistetaan

23.1. klo 9 Hietalahdenranta 13, Helsinki (Kotimaa Oy:n tiloissa)

Pohjoismaisena yhteistyönä toteutettu Pohjolan lasten Raamattu on valmistunut. Se julkistetaan samana päivänä kaikissa Pohjoismaissa: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Grönlannissa ja Färsaarilla. Suomen tilaisuudessa ovat tekijöistä läsnä mm. Nadja Sarell, Lena Frölander-Ulf, Anna-Mari Kaskinen ja Monica Vikström-Jokela.

Tarjolla aamukahvia.

Tervetuloa juhlistamaan tätä ainutlaatuista yhteispohjoismaista tapahtumaa!

Lasten Keskus ja Fontana Media
 

Ett unikt samnordiskt projekt är klart!

Inbjudan till bokutgivning

Bibelberättelser för barn i Norden publiceras

23.1 kl. 9 Sandvikskajen 13, 1 vån., Helsingfors

Boken Bibelberättelser för barn i Norden, som producerats som ett nordiskt samarbete, ges nu ut. Boken utkommer samtidigt i alla nordiska länder: Finland, Sverige, Norge, Island och Danmark inklusive Grönland och Färöarna. Vid pressinformationen i Finland deltar bl.a. Nadja Sarell, Lena Frölander-Ulf, Anna-Mari Kaskinen och Monica Vikström-Jokela av de medverkande i boken.

Morgonkaffe serveras.

Välkommen att fira detta unika samnordiska projekt!

Fontana Media och Lasten Keskus

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs