Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ympärivuotinen golfkeskus avataan Espooseen

Tapiolan Golfkeskus TAGi

Ympärivuotinen golfkeskus avataan Espooseen

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 12:00
Julkaisija: Tapiolan Golfkeskus TAGi


Pääkaupunkiseudun golfpalvelut nousevat uudelle tasolle, kun Tapiolan Golfkeskus TAGi avaa ovensa ennen juhannusta. Tapiola Golfin 18-reikäisen kentän yhteyteen on noussut yli 2000 m2 liiketilaa. Investoinnin arvo oli noin 5 miljoonaa euroa.

Tapiolan Golfkeskus TAGi tarjoaa mm. Golf Centerin uuden lippulaivamyymälän, OnGolfin matkapalvelut, huipputason lajiopetuksen sekä ympäri vuoden palvelevat kokous- ja ravintolapalvelut. Golfkentän ravintola Vista aurinkoterasseineen tuo kaivatun lisän Espoon ravintolatarjontaan.

– Tapiolan Golfkeskus on aivan uudenlainen kokonaisuus ja paikka on herättänyt jo paljon mielenkiintoa golffareiden ja lähiseudun yritystenkin keskuudessa. Tavoitteemme on olla Suomen monipuolisin golfkeskus, joka palvelee niin jäsenistöä, kuin muita lajinharrastajiakin sekä toki myös alueen asukkaita läpi vuoden, kertoo Tapiola Golfin toimitusjohtaja Pertti Itkonen.

TAGi mahdollistaa golfin ympärivuotisen harrastamisen. Harjoitusstudiot ja lyöntipaikat tarjoavat puitteet myös sisäharjoittelulle. Opetustoiminnasta vastaa suomalaisen ammattilaisgolfin pioneeri Mika Piltz.


Kaatopaikasta golffareiden hunajapurkiksi

Tapiola Golfin kenttä avattiin vuonna 2012. Tätä ennen alueella oli Mankkaan kaatopaikka. Täysimittaisena 18-reiän golfkenttänä Tapiola Golf palvelee nyt neljättä vuotta.

– Golfkeskuksesta tekee erityisen se, että kaikki palvelut ja herkut ovat tarjolla saman katon alla, keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Olemme hioneet kauppamme konseptin eri golfmerkkien edustajien kanssa, ja liike tulee olemaan Pohjois-Euroopan parhaimmistoa, Golf Centerin toimitusjohtaja Marko Paski lupaa.

Tapiolan Golfkeskus palveluineen avaa ovensa Espoossa osoitteessa Turveradantie 17.

Lisätietoja:
Tapiola Golf, tj. Pertti Itkonen, pertti.itkonen@tapiolagolf.fi, p. 050 64 326
Golf Center, tj. Marko Paski, marko.paski@golfcenter.fi, p. 020 7428530

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs