Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Yhdistetyn maajoukkue Rukalle nimetty - mukana ensikertalainen ja lajinvaihtaja

Nordic Combined

Yhdistetyn maajoukkue Rukalle nimetty - mukana ensikertalainen ja lajinvaihtaja

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2014 klo 10:21
Julkaisija: Nordic Combined

Yhdistetyn maajoukkue-edustus Rukan maailmancupiin on nimetty. Päävalmentaja Petter Kukkonen nimesi maajoukkueeseen Ilkka Herolan, Matti Herolan, Janne Ryynäsen ja Leevi Mutrun. 

- Janne ja Ilkka ovat heistä tutumpia nimiä, Matti Herolalla taas kyse on ensimmäisestä maajoukkuetehtävästä, Kukkonen kertoo.

Myös Leevi Mutru on mielenkiintoinen tapaus.

- Hän on samaa ikäluokkaa kuin Ilkkakin, syntynyt 1995. Kaveri hyppäsi mäkeä vuoteen 2010 asti ja silloin urheilijastakin taisi tuntua siltä, että hommasta ei tule mitään. Sen jälkeen laji vaihtui yhdistettyyn ja on ollut hienoa seurata kaverin asennemuutosta. Kaikki on huipentunut tähän vuoteen ja syksyyn, jonka ansiosta Leevi todellakin ansaitsee maajoukkuepaikan, päävalmentaja kehaisee.

Kansalliseen ryhmään on nimetty samoin neljä urheilijaa. Ryhmään kuuluvat Rukalla Arttu Mäkiaho, Eetu Vähäsöyrinki, Jussi Salo ja Mikke Leinonen.

- Siinä on tasainen ja hyvä porukka maajoukkuetta haastamaan. Eetun (Vähäsöyrinki) kauden avausta haittaa pitkään vaivannut flunssajakso, mutta nyt se on takana ja mielenkiintoista nähdä, mihin kaveri pystyy.

Yhdistetyn joukkue on lehdistön tavattavissa torstaina 26.11.2014 klo 16.45-17.15 Rukan mediakeskuksessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs