Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Vuokatin Aateli Racessa tehdään ennätyksiä

Maastohiihto

Vuokatin Aateli Racessa tehdään ennätyksiä

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2015 klo 17:29
Julkaisija: Maastohiihto

Rullahiihdon ja juoksun yhdistävä Vuokatin Aateli Race järjestetään jälleen 23. –24. kesäkuuta, jolloin mukana on jopa ennätyksellisen paljon hiihtäjiä.

Mukana on maastohiihtomaajoukkueen ja St1-ryhmän lisäksi muun muassa yhdistetyn maajoukkue sekä prologissa vielä ampumahiihdon talenttiryhmä.
”Kaikkien aikojen osanotto”, kilpailunjohtaja Hannu Koivusalo toteaa tyytyväisenä.
Maajoukkueelle Aateli Race on jo pitkään tarjonnut kolme kovaa harjoitusta sekä kilpailutuntumaa. Kerttu Niskanen oli viime kaudella Suomen naisten joukkueen kärkinimi, mutta Aateli Racea hän ei ole pystynyt vielä voittamaan. Hän odottaa jo innolla, että pääsee taas tekemään tehoharjoituksia maajoukkueen muiden kovien naisten kanssa ja mittaamaan kesävirettään.
”Mukavaa on taas laittaa numerolappu rintaan. Nuo ovat parhaita kovia harjoituksia”, Niskanen sanoo.
Viime vuoden Aateli Racen jälkeen Vuokatinvaaralle nouseva tie on saanut uuden asfalttipinnan. Se tietänee sitä, että tiistaina nähdään kilpailuhistorian nopein prologi.
”Ajat tulevat paranemaan paljonkin, ehkä puoli minuuttia prologin ajasta lähtee”, arveli Niskanen.
Hänellä on ollut hyvin sujunut alkukesä sen jälkeen, kun harjoittelu alkoi kevätloman jälkeen 18. toukokuuta.
”Määrää tulee nyt rutkasti lisää.”
Maajoukkuehiihtäjistä Iivo Niskanen jättää Aateli Racen väliin Italian-leirillä iskeneen ruokamyrkytyksen vuoksi. Niskanen osallistuu kuitenkin maajoukkueen leirille muuten normaalisti.

Lisätietoja kilpailuista: www.vuokattiskiteam.fi
Kisasta tulee koostelähetys Yle TV2 su 28.6 klo 16.15 alkaen

KUTSU (MUISTUTUS)

Maajoukkueiden Lahti 2017 -startti Vuokatissa 25.6.

Lahden MM-kotikisoihin on aikaa noin vuosi ja kahdeksan kuukautta. Maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueilla kisat siintävät kirkkaana mielessä. Kotikisat ovat suomalaiselle hiihtourheilulle ainutlaatuinen mahdollisuus luoda uutta urheilukulttuuria, saada uusia ystäviä ja harrastajia.

Onnistumiseen tarvitaan yhteistyötä, jota luodaan osaltaan Vuokatin Urheiluopistolla 25. kesäkuuta pidettävässä Lahti 2017 -kotikisojen kick off -päivässä.

Paikalla ovat kaikki pohjoismaisten lajien maajoukkueet.

Kutsumme median edustajat seuraamaan iltapäivää ja tapaamaan urheilijoita sekä valmennusjohtoa kesäisen työnteon parissa.
Ohjelma:
15.30–n.17.00                              Latujen Aatelit -joukkuekisassa maajoukkueiden urheilijoita ja taustajoukkoja   mm. sprinttiparkourin ja tandemhiihdon parissa.
n. 17.00–n. 18.00                        Urheilijat ja taustajoukot haastateltavissa

Olemme varanneet medialle työskentelytilaa Vuokatin Urheiluopiston päärakennuksesta (tila Rönkkö).
                            
Käytännön järjestelyjen vuoksi ilmoitathan haastattelutoiveesi ennakkoon 23.6. mennessä Heidi Lehikoiselle (heidi@viestintapalveluheidi.fi)

Tervetuloa!

PS. Vuokattiin kannattaa myös jäädä 27. kesäkuuta asti, sillä maajoukkuekin osallistuu polkujuoksutapahtumaan tuolloin (lisätietoja tapahtumasta www.haastaitsesikunnolla.fi)

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs