Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Vuoden Positiivisimman Suomalaisen viestikapula vaihtaa kantajaa Turussa 5.9. - MUKANA KUVIA

Turun kaupunki

Vuoden Positiivisimman Suomalaisen viestikapula vaihtaa kantajaa Turussa 5.9. - MUKANA KUVIA

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2015 klo 14:44
Julkaisija: Turun kaupunki

Turussa lauantaina 5.9. järjestettävän FightBack Runin yhteydessä palkitaan Vuoden Positiivisin Suomalainen. Kyseistä tunnustusta on myönnetty vuodesta 1993 alkaen. Valinnan tarkoituksena on auttaa suomalaisia huomaamaan, että positiivisella asenteella ja omalla esimerkillisellä toiminnalla on vaikutusta itseen ja muihin. Palkinnon myöntävät yhteistyössä Positiivarit Oy ja Suomen Nuorkauppakamarit.  Aikaisempina vuosina tunnustuksen ovat saaneet muun muassa Kiira Korpi (2006), Elastinen (2013) ja Pekka Hyysalo (2014). Palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, joka on edesauttanut myönteisen ilmapiirin huomioimista ja joka on toiminut positiivisena esimerkkinä muille.

”Kun kaikki tekee vaan hyvää niin hyviä juttuja tapahtuu.”

Vuoden Positiivisimman Suomalaisen viestikapula on toistaiseksi Pekka Hyysalolla itsellään, mutta hän vakuuttaa, että tunnustuksen tulee FighBack Runilla vastaanottamaan henkilö, joka todella ansaitsee kiitosta positiivisuudestaan. Vuoden Positiivisimman Suomalaisen palkitseminen sopii mainiosti osaksi FightBack Runin ohjelmaa, sillä Hyysalon motto tapahtuman suhteen on:  ”Kun kaikki tekee vaan hyvää niin hyviä juttuja tapahtuu.”

FightBack Runilla kaikki tekevät yhdessä hyvää. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisten talkoolaisten voimin, ja tapahtuman osallistumismaksuilla tuetaan FightBack-projektia ja aivovammasta kuntoutuvia taistelijoita. Mukaan tapahtumaan mahtuu 3 000 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Lisätietoja
www.fightbackrun.fi

FightBack Run
Marena Ahonen, tiedottaja, marena.ahonen@paavonurmisports.fi, 050 4313222

Positiivarit Oy
Kiti Friman, asiakkuuspäällikkö, kiti.friman@positiivarit.fi, 050 4338325

Kuvat:

Pekka_Hyysalo_1: Pekka Hyysalo haluaa laittaa hyvän kiertämään.
FBR_2014: Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty FightBack Run keräsi mukaan 1200 juoksijaa.

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs