Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ville Larinto parhaana suomalaisena 39:s Titisee-Neustadtin maailmancupissa

Skijumping Team

Ville Larinto parhaana suomalaisena 39:s Titisee-Neustadtin maailmancupissa

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2015 klo 20:06
Julkaisija: Skijumping Team

Ville Larinto on sijoittunut parhaana suomalaisena 39:ksi Saksan Titisee-Neustadtissa hypätyssä mäkihypyn maailmancupin osakilpailussa. Muista suomalaisista Jarkko Määttä löytyy sijalta 41, Anssi Koivuranta oli 45:s ja Sami Niemi lopputuloksissa sijalla 48.

Päävalmentaja Jani Klinga harmittelee harjoituksissa ja karsinnassa hyvin hypänneen Jarkko Määtän epäonnistumista kilpailussa. HS134-mäessä Määttä jäi kilpailussa 118 metriin ja ulos toiselta kierrokselta.

"Jarkko on hypännyt täällä paljon hyviä hyppyjä. Kilpailutilanteeseen sattui valitettava virhe, joka näkyy lopputuloksissa tuolla tavalla. Huomenna on onneksi vielä kilpailu, ja uskon kyllä Jarkon onnistumiseen mikäli harjoitusten ja karsinnan vire saadaan siirrettyä myös kilpailuun", Jani Klinga uskoo.

Ville Larinnon, Anssi Koivurannan ja Sami Niemen hypyt päävalmentaja käsittelee yhtenä kokonaisuutena.

"Ei tietysti voida sijoitusten perusteella olla tyytyväisiä tähän päivään. Hyviä asioitakin poikien hyppäämisessä on, mutta epätasaisuus vaivaa ja hypyissä on kovastikin vaihtelua. Huomenna tosiaan onneksi on vielä yksi kilpailu, ja sieltä lähdetään hakemaan kaikkien osalta omaa tasoa ja oman kunnon mukaisia suorituksia", Jani Klinga kertoo.

Kilpailun lopputulokset löydät tästä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs