Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Viasatin NHL-selostajan riemuhuuto kaikuu otsikoissa

Viasat

Viasatin NHL-selostajan riemuhuuto kaikuu otsikoissa

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 15:39
Julkaisija: Viasat

 

Joonas Donskoi ampui lauantaina varmasti uransa toistaiseksi tärkeimmän maalin vieden San Jose Sharksin tärkeään voittoon Stanley Cup -finaaleiden kolmannessa pelissä. Suomalaisen jatkoaikaosuma sai Viasatin NHL-äänen  Antti Mäkisen ratkeamaan kaikkien aikojen riemuhuutoon, joka viimeistään karisti unihiekat sunnuntai-aamuun heräilevien kiekkofanien silmistä.

Mäkisen reaktio lähti leviämään netissä kulovalkean tavoin. Kiekkoraamattu The Hockey News nosti suomalaisselostajan hehkutuksen heti tuoreeltaan otsikoihin. Tämän jälkeen Youtube-klippiä ovat jakaneet myös mm. NHL.com, NBC Sport, Sportsnet, CBS Sports, Deadspin ja San Jose Sharks omilla Facebook-sivuillaan. Klipin on nyt käynyt katsomassa jo yli 300 000 kiekkofania ympäri mailman. Video nähtävissä YouTubessa.

Jatkoa tarina sai viime yönä kun sekä NBC että legendaarinen CBC Sports –kanavan Hockey night in Canada näytti Donskoin voittomaalin suomalaisselostuksella ohjelmissaan.

Viime yönä Pittsburgh Penguins otti jo kolmannen voittonsa, joten finaalit ovat katkolla torstain ja perjantain välisenä yönä. Seuraavaksi Viasatin NHL-tiimi, Antti Mäkisen ja Janne Niinimaan johdolla, suuntaa kohti Pittsburghia, missä pelataan viides ja mahdollisesti ratkaiseva peli. NHL:n Stanley Cup finaalit ovat katsottavissa Viasat Sport Finland –kanavalla ja Viaplay-palvelussa.

Katso myös Sidney Crosbyn haastattelu mistä selviää Pittsburghin menestyksen salaisuus sekä se millä fiiliksellä mies palaa kotiyleisön eteen. www.viasatsport.fi

 

 

Lisätietoja:

Erika Miramo, PR Manager, Viaplay Finland & Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs