Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Viasat ja Viaplay yhteistyöhön Helsinki Cupin kanssa

Viaplay/Viasat

Viasat ja Viaplay yhteistyöhön Helsinki Cupin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 10:00
Julkaisija: Viaplay/Viasat

 

 

Viasat ja Viaplay ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen Helsinki Cupin kanssa. Yhteistyö on luontevaa jatkoa Viasatin ja Viaplayn viimeaikaisille panostuksille uusiin urheiluoikeuksiin varsinkin jalkapallon saralla. Rakkaus lajiin lähtee junioritoiminnasta, missä kasvatetaan tulevaisuuden lupauksia niin kotimaan kuin myös kansainvälisille kentille.

Heinäkuussa 41:stä kertaa järjestettävästä Helsinki Cupista on muodostunut jokavuotinen instituutio, joka kerää jalkapalloilevat lapset ja nuoret yhteen kaikkialta Suomesta ja myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Viasat ja Viaplay tulevat olemaan näkyvästi esillä 11.-16.7. pidettävässä tapahtumassa.

Viasatin ja Viaplayn ohjelmistoon kuuluvat ensi syksystä alkaen käytännössä lähes kaikki maailman mielenkiintoisimmat jalkapallosarjat. Viasat ja Viaplay tarjoavat jo nyt kaikki UEFA Champions Leaguen ottelut, Espanjan La Ligan ja Italian Serie A:n parhaat ottelut, Englannin FA Cupia ja liigacupia, Espanjan cupia sekä Saksan cupia. Kesän ohjelmisto vahvistui juuri Copa Américan otteluilla ja syksyllä vauhtia lisätään entisestään kun Englannin Valioliiga ja Ranskan pääsarja Ligue 1 liittyvät mukaan kokonaisuuteen.

Helsinki Cup TV:n haastattelussa selviää mm. miksi Helsinki Cupin arvomaailma sopii niin hyvin myös Viasatille? Lisäksi paljastuu kuinka koko Mestarien liigan studiokolmikko valmistautuu suoriin lähetyksiin, minkä seuran paidassa Ville Klinga pelasi Helsinki Cupissa ja miten Helsinki Cup liittyy Klingan julkiseen selostusdebyyttiin?

Katso Ville Klingan haastattelu täältä: http://helsinkicuptv.fi/2016/05/helsinki-cup-ja-viasat-finland-yhteistyohon/

Viasatin eurooppalainen jalkapallokevät huipentuu La Ligan mestaruuden ratkaisevaan päätöskierrokseen, Espanjan, Englannin ja Saksan cupien finaaleihin sekä Mestarien liigan finaaliin. Kumpaa Madridin seuraa Ville Klinga muuten symppaa finaalissa? Sekin selviää videolta.

Viasatin ja Viaplayn jalkapallokauden huipennus:

La 21.5. klo 19.00 FA Cupin finaali Crystal Palace – Manchester United, Viasat Sport Finland ja Viaplay
La 21.5. klo 20.55 Saksan cupin finaali Bayern München – Borussia Dortmund, Viasat Sport ja Viaplay
Su 22.5. klo 22.25 Espanjan cupin finaali FC Barcelona – Sevilla, Viasat Sport Finland ja Viaplay
La 28.5. klo 20.45 Mestarien liigan finaali Real Madrid – Atlético Madrid, Viasat Sport Finland ja Viaplay
4.-27.6. Copa América Centenario

 

Lisätietoja: 

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi


Erika Miramo, PR Manager, Viaplay Finland & Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viaplay.com

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs