Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Uusi korkeatasoinen resort-alue Etelä-Suomeen

Eerikkilän Urheiluopisto

Uusi korkeatasoinen resort-alue Etelä-Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 13:45
Julkaisija: Eerikkilän Urheiluopisto

Eerikkilä Resortin rakentaminen alkaa lokakuussa. Huvilat ja huoneistohotellit valmistuvat syksyllä 2017 ja 2018.

Eerikkilän Urheiluopiston alueelle rakennetaan uusi korkeatasoinen ja ainutlaatuinen resort-alue, jota ympäröi kaunis ja monimuotoinen luonto kansallispuistoineen ja luonnonsuojelualueineen. Eerikkilä sijaitsee Tammelassa, noin 100 kilometrin päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Resort rakennetaan Eerikkilän omistamalle maa-alueelle. Kohteen rakentaa Villa Building Oy. Eerikkilä hallinnoi resort-alueen huviloita ja huoneistohotelleja pitkällä vuokrasopimuksella. Rakentaminen alkaa lokakuussa 2016.

Eerikkilä Resortin ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan 32 huoneistoa ja seitsemän huvilaa. Huoneistot ovat kooltaan 45 m² ja 64 m² ja huvilat 132 m² ja 190 m². Huviloita ja huoneistoja voi vuokrata päivä-, viikko- ja kuukausipaketteina. Vuokraaminen alkaa alkuvuodesta 2017.

– Eerikkilä Resort asemoi koko Eerikkilän toiminnan ja palvelut uudelle tasolle. Luomme yritys- ja vapaa-ajan kohderyhmille uudenlaista palvelukonseptia, jolla pyrimme tuottamaan asiakkaille parasta mahdollista asiakaskokemusta, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

Lisätiedot:

Petri Jakonen, Eerikkilä, p. 050 533 3600

Santtu Lahdelma, Villa Building Oy, p. 041 541 5550

www.eerikkila.fi/resort

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs