Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Turun tekojääradat avautuvat lauantaina 28.11.

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun tekojääradat avautuvat lauantaina 28.11.

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2015 klo 10:00
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Talviliikuntakausi käynnistyy Turussa lauantaina 28.11. klo 9, kun tekojääradat, Parkin kenttä ja Kupittaan luistelumato, avautuvat luistelijoille.

Parkin kenttä (Tuureporinkatu 2) on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8–22, tiistaisin ja torstaisin klo 8–20 ja viikonloppuisin klo 9–21. Kentällä on sekä vapaaluiste-lualue että kaukalo. Luistelijat ovat tervetulleita jäälle muulloin, paitsi kentän huoltoaikoina, päivittäin klo 15.30–16.20.

Luistimia voi vuokrata maanantaista perjantaihin klo 17–20 ja viikonloppuisin klo 12–18. Vuokraamossa on myös luistinten teroituspalvelu.

Monia maksuvaihtoehtoja

 Parkin kahden euron sisäänpääsymaksun voi maksaa usealla tavalla.

– Kännykkämaksun lisäksi käytössä on vuodenvaihteeseen asti kolikkoautomaatti. Nyt käytössä on myös uusi kertamaksujen ja sarjalatausten myyntipiste Parkin kentän vieressä, Turun Lounasparkissa arkisin klo 9–20 ja viikonloppuisin klo 12–18, kertoo liikuntapaikkamestari Ismo Pyöli.

Kaikkein edullisimmaksi luistelu tulee rannekkeella (Liikunta-, Kimmoke- ja Senioriranneke) tai liikuntakorttilla, joihin voi ladata 10 kerran sarjalatauksia. Parkin sarjalataus maksaa 16 euroa sekä aikuisilta että lapsilta. Koko perheen luistelut voi maksaa samalla rannekkeella. Rannekkeen hankintahinta on 8 euroa. Latauksia voi uusia myös verkossa osoitteessa: www.turku.fi/liikunta/nettilataus

Parkin kentällä järjestetään talven mittaan luistelukouluja alle kouluikäisille ja koululaisille. Lisätietoja: luistelukoulut

Kupittaalla luistellaan maksutta

 Kupittaan urheiluhallin vieressä (Tahkonkuja 5) sijaitseva Kupittaan luistelumato on myös lauantaiaamusta alkaen luistelukunnossa. Madolla voi luistella maksutta aamusta iltaan.

 Kupittaan kapea rata saattaa ajoittain ruuhkautua. Turvallisuuden takia kaikkien on luisteltava merkittyyn suuntaan ja otettava huomioon muut luistelijat. Jotta rata pysyy puhtaana, sinne saa mennä vain luistimilla. Sauvoja ja mailoja ei radalla saa käyttää.

 – Huoltotauolla jäälle meno on kielletty turvallisuuden takia. Huoltotauot ovat joka päivä klo 7–8.30 ja 13–14. Tarpeen tullen huoltoa tehdään muinakin aikoina eli jos traktori ilmestyy jäälle, kannattaa pitää hetken tauko luistelusta, muistuttaa liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen.

Kupittaan madon luistinvuokraamo on avoinna joulukuun puolivälistä alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17–20 ja viikonloppuisin klo 12–18. Näinä aikoina radalla on myös valvonta. Luistinvuokraamo ei ole avoinna vesisateella.

Luistelemaan myös jääkentillä ja -halleissa

Luonnonjääkenttien jäädytyksen aloituksesta tiedotetaan jatkuvien pakkasten saapuessa Turkuun. Koko talven pääsee luistelemaan myös jäähallien yleisövuoroilla. Impivaarassa luistellaan maanantaisin klo 14–14.50 ja 17–17.50, keskiviikkoisin klo 13.45–14.35 ja lauantaisin klo 10.30–11.20. Varissuon yleisöajat ovat käytössä maanantaista perjantaihin klo 13.45–14.35 sekä torstaisin klo 18–18.50 ja sunnuntaisin klo 10–10.50. Lisätietoja: yleisöluistelut

Lisätietoja:

Turun luistelumahdollisuuksista: www.turku.fi/luistelu

Parkin tekojäärata: liikuntapaikkamestari Ismo Pyöli, ismo.pyoli@turku.fi, p. 050 554 6320

Kupittaan luistelumato: liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen, jukka.virtanen@turku.fi, p. 050 554 6300

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs