Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Tuplaflare AJ Kemppaisen kompastuskivi ski halfpipen MM-finaalissa

Ski Sport Finland

Tuplaflare AJ Kemppaisen kompastuskivi ski halfpipen MM-finaalissa

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2015 klo 22:20
Julkaisija: Ski Sport Finland

Freestylehiihdon MM-kilpailuissa laskettiin torstaina ski halfpipen mitaleista. Karsinnoista vaivoin jatkoon selvinnyt Antti-Jussi Kemppainen lähti parantamaan kahden vuoden takaista viidettä sijaa, mutta puhdas kokonaissuoritus jäi finaaleissa tekemättä.

Hyvin sujuneista harjoituksista huolimatta Kemppainen ei saanut keskiviikon karsinnoissa täysin puhdasta suoritusta ja sama meno jatkui torstain finaaleissa. Kompastuskiveksi torstaina koitui tuplaflare vasemmalle, jota halfpipetaituri ei saanut pyörimään puhtaasti.

Ensimmäisellä laskulla Kemppainen kosketti takapuolella maata sekä oikealle että vasemmalla tuplassa. Pisteitä ensimmäisestä laskusta tuli 45.20. Toisella ja kolmannella kierroksella vasemmalle tuplaflare ei ottanut onnistuakseen ja suomalaisen jäi tyytyminen finaalien kymmenenteen sijaan.

– Kolmannella kierroksella oli hyvä fiilis ja erityisesti, kun sain feikkitonniin grabin kiinni. Tupla lähti hieman huonoon suuntaan ja vaikka sain siihen gräbin, niin mutta en pystynyt sitä enää ottamaan alas. Menee ihan omaan piikkiin, Kemppainen mietti kilpailun jälkeen.

– Sijoitus on pieni pettymys ja erityisesti se, etten saanut kokonaista hyvää laskua. Paljon hyviä juttuja ja pieniä yksityiskohtia, mutta kokonaisuus ratkaisee.

Kilpailun voittoon ja MM-kultaan laski USA:n Kyle Smaine. Hopealle laski Ranskan Joffrey Pollet-Villard ja pronssille Sveitsin Yannick Lerjen. Naisten kilpailussa MM-kultaan laski Sveitsin Virginie Faivre, hopealle Kanadan Cassie Sharpe ja pronssille sveitsiläinen Mirjam Jäger.

Freestylehiihdossa kilpailut jatkuvat seuraavaksi ski crossilla. Jouni Pellinen saapui kisapaikalle keskiviikkona ja hän aloitti tutustumisen Kreischbergin ski cross-rataan torstaiaamuna. Ski crossin aikalaskut lasketaan lauantaina klo 14:10 alkaen YLE Areenassa ja 15:15 alkaen YLE TV2:lla. Sunnuntain finaalit lasketaan klo 12:55 alkaen YLE Areenassa ja YLE TV2:lla.

Tulokset: http://data.fis-ski.com/dynamic/event-details.html?event_id=34886&cal_suchsector=FS

 

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat käytettävissä toimitukselliseen käyttöön (kuvat: Jussi Väätäinen / Ski Sport Finland).

Liitetiedostot

Lisätietoja ja mediayhteyshenkilö: tuottaja Jussi Väätäinen, +358 45 1209920, jussi.vaatainen@skisport.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs