Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Tunturi kutsuu tunnelmalliseen lomanviettoon

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Tunturi kutsuu tunnelmalliseen lomanviettoon

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 12:59
Julkaisija: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Iso-Syöte tarjoaa 8-10 viikkojen lomailijoille monta tapaa nauttia tunturin tunnelmasta! Hissit pyörivät aamu kymmenestä ilta seitsemään. Rinteillä on paljon tapahtumaa kaikentasoisille laskettelijoille ja lautailijoille.

Perheen pienimmät pääsevät osallistumaan hauskoihin Mustin ja Lystin kisoihin ja retkiin, SnowParkissa temppuilijat pääsevät esittelemään taitojaan kilpailuissa ja sessareissa, lajin vaihdosta haaveilevat voivat käydä testaamassa Ski bikeja maahantuojan testipäivässä (niitä saa myös vuokrata Iso-Syötteen vuokraamosta).

Iso-Syötteen hiihtokoulu järjestää erilaisia kursseja koko perheelle. Tämän vuoden uutuutena Ladies Only- jossa äidit, ja toki muutkin naispuoleiset henkilöt, saavat kahtena päivänä muutaman tunnin omaa aikaa oman laskutaidon ja itsevarmuuden parantamiseen- tai palauttamiseen. Viime kauden tapaan valikoimissa myös aikuisten miesten Jyrmyt Jyrkälle-, nuorison Youth Camp- ja lasten Werneri-kurssit.

120 kilometrin mittainen latuverkosto kiertää Syötteen kansallispuiston alueella. Lähes kaikilla laduilla myös koirahiihto sallittu! Viimeaikaisten lumisateiden jäljiltä ladut ovat erittäin hyvässä kunnossa.

Syötteen Luontokeskuksella on lomien ajan käynnissä filmiviikot sekä Lenni Liito-oravan askartelutuokiot. Koko perheen iloinen Hanki Hulinat-tapahtuma järjestetään Luontokeskuksessa 5.3. mukana mm. markkinamyyjiä ja herkullista lounasta. Lisäksi Luontokeskus järjestää hiihtolomalla valokuvaus- ja hiihtoretkiä.

Iso-Syötteen ravintoloissa iltaviihdykkeenä luvassa livemusiikkia, DJ:tä, lasten karkkibingoa, karaokea ynnä muuta.

Tutustu kaikkiin Iso-Syötteen tapahtumiin www.syote.fi

 

 

Liitetiedostot

Hiihtokeskus Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

Iso-Syöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 16 rinnettä ja kuusi hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin sekä freestylelaskijoihin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs