Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Triathlonkesä on täällä - Sportyfeel Finntriathlon Vanajanlinna

Fitra Oy

Triathlonkesä on täällä - Sportyfeel Finntriathlon Vanajanlinna

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Fitra Oy

Loppuunmyyty Sportyfeel Finntriathlon Vanajanlinna avaa triathlonkesän lauantaina 11.6.2016.

Triathlonistit valtaavat Vanajanlinnan upeat maisemat nyt jo kolmannen kerran. Suuren suosion saavuttanut kilpailu myytiin loppuun jo viime vuoden puolella.
- 450 paikkaa kilpailuun on maksimi, mitä voimme ottaa. Enemmänkin tulijoita olisi. On upeaa, että triathlonin suosio näyttää jatkavan kasvuaan ja yhä useampi löytää lajin pariin, tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen sanoo
Vanajanlinnassa uintiosuus uidaan Katumajärvessä. Pyöräreitti ajetaan Vanajanlinnantiellä ja juoksuosuus tapahtuu linnan pihapiirissä golfkentän tuntumassa. Vanajanlinnassa kilpaillaan pikamatkalla, jossa uintiosuus on 750 metriä, pyöräily 20 kilometriä ja juoksu 5 kilometriä.
- Paljon kiitosta saanut miljöö ja reitti näyttävät jälleen parhaat puolensa kilpailijoille, Juuso Kutvonen kertoo.

Mukana Suomen kärkiurheilijoita

Kilpailussa on mukana lukuisa joukko maan kärkitriathlonisteja. Pikakisa on luonteeltaan erilainen pidempiin verrattuna, sillä pyöräilyssä peesaaminen on sallittua kaikissa sarjoissa.
- Miehissä mukaan on ilmoittautunut viime vuoden Vanajanlinnan voittaja Henrik Goesch, jota haastavat kokeneemmat mieskilpailijat Tuukka Miettisen ja Jarmo Rissasen johdolla.
- Naisten sarjassa nähdään todennäköisesti sähäkkä ja kova kilpailu, jossa kärkisijoituksista taistelevat voittoa puolustavan Mira Leskisen lisäksi Anni Antikainen, Minna Koistinen, Heidi Hyvärinen ja uutena haastajana mukaan tuleva Sonja Kallio, kertoo Juuso Kutvonen.

Kilpailun järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Finntriathlonin kanssa Vanajanlinna, Hämeenlinnan kaupunki ja paikalliset yhdistykset.
Kilpailuaikataulu on porrastettu ja startit lauantaina 11.6. ovat klo 10, 12 ja 14. Kaikki naisten sarjat lähtevät kello 12 lähdössä ja miesten yleinen sarja klo 14 lähdössä.

Kesän aikana järjestetään viisi kaikkiaan Sportyfeel Finntriathlon-tapahtumaa. Ne keräävät yli 3500 erillistä osallistujaa. Sportyfeel Finntriathlon-tapahtumat kaudella 2016: 11.6. Vanajanlinna, 2.7. Vierumäki, 15.–16.7. Joroinen, 30.7. Levi ja 6.8. Tahko.

Mediayhteydet, kuvapyynnöt:
Tiedottaja Kalle Kotiranta, 040 502 2786, kalle.kotiranta@fitra.fi

Lisätietoja:
www.finntriathlon.fi, www.yhteisounelmille.fi
Tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen, 040 550 4996 juuso.kutvonen@finntriathlon.fi

 

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs