Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Tennbergin ja Salosen joukkueelle tappio amerikkalaisen jalkapallon Euro Bowl -finaalissa

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

Tennbergin ja Salosen joukkueelle tappio amerikkalaisen jalkapallon Euro Bowl -finaalissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2016 klo 15:18
Julkaisija: Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

Amerikkalaisen jalkapallon mestareiden liigan finaali Euro Bowl XXX päättyi Innsbruckissa lauantai-iltana saksalaisen Braunschweig New Yorker Lionsin voittoon kotijoukkue Swarco Raidersista lukemin 21–35. Puoliajalla ottelu oli tasan 14–14.

Suomalaispelaajien Roni Salosen ja Arttu Tennbergin Raiders ei onnistunut toisella puoliajalla vastaamaan saksalaisjoukkueen pelisuunnitelmaan. Vaikka molemmat joukkueet onnistuivat hyökkäyksillään kuljettamaan palloa lähes yhtä paljon ottelun aikana, muodostuivat ratkaisuiksi Lionsin muutamat yllätykselliset pelivalinnat, joista laitahyökkääjä Niklas Römer teki vierasjoukkueelle kaksi maalia. Toinen Lionsin hyökkäyksen sankari oli yhdysvaltalainen keskushyökkääjä David McCants, joka teki Römerin tapaan 12 pistettä.

Raidersin puolustuksessa pelaava Roni Salonen oli joukkueensa toiseksi ahkerin taklaaja keräten yhteensä neljä taklausta. Arttu Tennberg puolestaan kuului hyökkäyksen aloituskokoonpanoon ja pelasi koko ottelun keskimmäisenä linjapelaajana.

Suomalaiskaksikon kausi jatkuu nyt kanssa Itävallan liigassa, jossa Raiders jakaa tällä hetkellä kärkisijan.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry on perustettu vuonna 1979. Sen päätehtävänä on järjestää ja hallinnoida amerikkalaisen jalkapallon ja lippupallon kilpailu- ja harrastustoimintaa Suomessa. http://www.sajl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs