Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Teatteriklubilla 25.10. jutellaan Jonnista

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Teatteriklubilla 25.10. jutellaan Jonnista

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2016 klo 08:47
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin seuraava Teatteriklubi kokoontuu tiistaina 25.10. klo 17.30. Kaikille avoin klubi kokoontuu teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs). Teatteriklubilla tavataan urheilukomedia Jonnin käsikirjoittaja ja ohjaaja Tuomo Rämö

Lokakuun teatteriklubin aiheena on Jonni – Savitaipaleen paras keihäänheittäjä ja pahin huijari. Näytelmä on värikäs ja vauhdikas elämäntarina keihäänheittäjä-olympiavoittaja Jonni Myyrästä, joka urheilemisen ohella toimi myös liikemiehenä ja kunnallispoliitikkona. 

Maailmanennätysmies Joonas ”Jonni” Myyrä (1892–1955) voitti kultaa Antwerpenin1920 ja Pariisin 1924 olympialaisissa. Jonnin ensimmäinen urheiluseura oli Partakosken Into. Lappeenrannan kaupunginteatterin urheilukomedia kertoo uskomattoman tarinan Savitaipaleen suuresta pojasta, urheilusta, itsenäisen Suomen synnystä ja siitä miten omat ja toisten rahat menevät sekaisin. Kantaesitys nähdään teatterin suurella näyttämöllä 4. marraskuuta. 

Teatteriklubi on maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Klubeilla esitellään harjoiteltavia näytelmiä, tavataan teatterin eri ammattilaisia sekä katsotaan harjoituksia. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee ydinkeskustassa, Kauppakeskus IsoKristiinan kolmannessa kerroksessa. Tammikuussa 2016 avatun teatterin tilat ovat upeat ja sijainti ainutlaatuinen. Teatteriin pääsee maisemahissillä kaikista kerroksista. Alemmissa kerroksissa voi shoppailla ja hengähtää kahviloissa, toisessa kerroksessa sijaitsevat ravintolat ja elokuvateatteri. Saman katon alla sijaitsee myös Sokos Hotel Lappee. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on innovatiivinen ratkaisu, jonka katsotaan ennakoivan teatterimaailman rakennemuutosta: esitykset palaavat juurilleen, torille ja kansan keskelle. Teatterin on suunnitellut ALA Arkkitehdit Oy.

Teatterin lipunmyynti:
Asiakaspalvelukeskus Winkki, Villimiehenkatu 1, kaupungintalo 1.krs
Avoinna ma–ke 8–16, to 8–17, pe 8–16
puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi 

Kaupunginteatteri, Kaivokatu 5, kauppakeskus IsoKristiina 3. krs
Avoinna ti–pe 12–16 sekä esityspäivinä 12–esityksen alkuun 

Lippupisteen toimipaikat kautta maan ja lippu.fi (Lippupisteen hinnaston ja toimitusehtojen mukaisesti).


 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs