Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Tampereen Teekkarien Urheilu- ja Voimailukerho ry järjestää SELL-kisat 2016

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Tampereen Teekkarien Urheilu- ja Voimailukerho ry järjestää SELL-kisat 2016

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2015 klo 10:21
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

TIEDOTE 6.5.2015

HETI JULKAISUVAPAA

 

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) hallitus on tänään myöntänyt SELL-kisojen 2016 järjestämisoikeuden Tampereen teekkarien urheilu- ja voimailukerholle (TUrVoKe). Kisat järjestetään yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (TTYY), Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) sekä Tampereen kaupungin kanssa.

SELL-kisat ovat yksi Euroopan suurimpia monilajiurheilutapahtumia. Vuoden 2014 kisoissa Viron Tartossa noin 1700 opiskelijaa edusti 78 eri korkeakoulua 15 eri maasta. Kisat ovat avoimet korkeakouluopiskelijoille ympäri maailman, mutta kisojen organisoinnista vastaavat vuorollaan SELL-maat eli Suomi, Viro (Eesti), Latvia ja Liettua.

"SELL-kisojen järjestäminen Tampereella vuonna 2016 on merkittävä juttu paitsi meille teekkareille myös muille kaupungin opiskelijoille. Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen kaupunki saavat kisojen myötä paljon positiivista näkyvyyttä opiskelijoiden ja urheiluväen keskuudessa. Aivan huippua saada SELL-kisat Suomen opiskelijaystävällisimpään kaupunkiin!”, iloitsee TurVoKe ry:n puheenjohtaja Outi Potila.

”SELL-kisat keräävät vuosittain yhteen kansainvälisesti merkittävän määrän opiskelijoita nauttimaan liikunnan riemusta. Kisojen saaminen Tampereelle on kerta kaikkiaan mahtava juttu suomalaiselle opiskelijayhteisölle”, hehkuttaa Opiskelijoiden Liikuntaliiton varapuheenjohtaja Bennie Wardi.

Ensimmäiset SELL-kisat järjestettiin jo vuonna 1923. Toisen maailmansodan seurauksena perinne katkesi vuosikymmeniksi, kunnes kisoja jatkettiin taas vuonna 1998. Suomessa järjestettiin SELL-kisat vuonna 2004 Tampereella (järjestämisvastuussa TTYY/ Teekkareiden Urheilu- ja Voimailukerho TUrVoKe) sekä vuosina 2008 (TKY/ Polyteknikkojen Urheiluseura PUS) ja 2012 Espoossa (AYY/Aalto-yliopiston urheiluseura AaltoUS).

Lisätietoja:

Puheenjohtaja, Outi Potila, TUrVoKe ry, outi.potila@tut.fi, +358440300627

Pääsihteeri Hilkka Laitinen, OLL, hilkka.laitinen@oll.fi, +35844 780 0210 

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL:n edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs