Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Takaisku alppimaajoukkueelle: Niemelän kausi paketissa

Ski Sport Finland

Takaisku alppimaajoukkueelle: Niemelän kausi paketissa

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2016 klo 12:00
Julkaisija: Ski Sport Finland

Suomen alppimaajoukkueen laskijan Arttu Niemelän kausi päättyi polvivammaan.

Combimaajoukkueen Arttu Niemelän hyvin alkanut kausi sai torstaina ikävän käänteen, kun kaatumisen jälkeinen tilanne johti loukkaantumiseen Itävallan Mölltalissa.

- Liu´uin treeneissä pannutuksen jälkeen jyrkkää rinnettä, ja yhdessä kohtaa suksi tarrasi lumeen kiinni. Oikea polvi vääntyi siinä tilanteessa niin rajusti, että se ei sitä kestänyt, Niemelä summasi.

Tutkimuksissa ilmeni, että Niemelän polven eturistiside oli katkennut ja kierukka oli kärsinyt myös vaurioita. Polvi operoitiin perjantaina Itävallassa.

- Harmittaahan tämä, mutta eipä tällaisille mitään voi. Mitään positiivista on vaikea tästä hakea, mutta jos jotain pitää löytää, niin seuraavaan kauteen pääsee sitten taas valmistautumaan täysillä, Niemelä jatkaa.

 

Lisätiedot:

Päävalmentaja Janne Haarala, +358 44 094 8009

Viestintäpäällikkö Mikko Suursalmi +358 400 933 563

Liitetiedostot

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä ja menestyksestä. Alppilajien maajoukkueissa toimii yli 20 valmennuksen ja huollon asiantuntijaa jotka vastaavat 60 urheilijan valmentautumisesta. Kauden kotimaiset päätapahtumat ovat vuosittaiset maailmancupin osakilpailut Levillä ja Rukalla. Ski Sport Finland uuden strategiansa mukaisesti on nostanut positiivisen voittaja-asenteen ”The Winning Attitude” toimintojensa keskiöön. Asenne, vahva osaaminen ja tiimityö kannustaa menestymään.

Ski Sport Finland Association is the rights holder for Alpine and Freestyle skiing in Finland since 2008. ”Alpine Ski Team Finland” and  ”Freestyle Ski Team Finland” are brands of Ski Sport Finland.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs