Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » TAEKWONDO: Yhden voiton ja kahden tappion EM-lauantai

Suomen Taekwondoliitto ry

TAEKWONDO: Yhden voiton ja kahden tappion EM-lauantai

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2016 klo 18:13
Julkaisija: Suomen Taekwondoliitto ry

Suomalaiskaksikon Jenna Partanen - Roosa Närhi saaliiksi tuli lauantaina taekwondon EM-kilpailuissa Sveitsin Montreuxissa.  

Otteluvoitosta vastasi -67 kg sarjassa ottellut Jenna Partanen, joka kukisti Kyproksen Souzanna Tomazoun 5-1. Toisessa ottelussa vastaan asettui turkkilainen olympiahopeamitalisti Nur Tatar, jonka kyyti oli kylmää: 0-12 ja ylivoimainen pistevoitto.

-62 kiloisissa Roosa Närhi sai pahan puujalan ensimmäisessä erässä ja ei pystynyt pistesuorituksiin islantilaista Ingibjorg Gretarsdottiria vastaan. Islantilainen kuittasi voiton 3-0.

Jenna Partanen:

- Ensimmäinen ottelu oli henkisesti hyvä ja tärkeä. Pääsin takaa-ajosta hienolla pääosumalla johtoon ja puolustus piti loppuun asti. Toinen ottelu oli lähtökohtaisesti vaikea. Vastassa oli olympiahopeamitalisti ja sain arvokasta kokemusta, mutta vastustaja oli jäätävän hyvässä kunnossa tänään.

Roosa Närhi: 

- Valmistautuminen meni hyvin. Ottelun ensimmäisessä erässä vastustajan takapotku osui etureiteen, josta sain puujalan. Tämä vaikeutti tekemistä valtavasti. Liikkuminen ja nopeus kärsi ratkaisevaksi.

Kisojen päätöspäivänä sunnuntaina otteluvuorossa ovat suomalaisista Lahti Taekwondon Tero Kuorikoski (-87 kg) ja jo yhdensissätoista EM-kisoissaan otteleva kisojen vanhin urheilija Taekwondourheilijat 2011:en Teemu Heino (+87 kg), 39 vuotta.

Taekwondo on olympialaji, joka tarjoaa kansainvälisestä kilpaurheilusta kiinnostuneille lähes rajattomat kehitysmahdollisuudet. Taekwondo on samalla myös perinteinen kamppailulaji, itsepuolustuslaji ja kuntoliikuntamuoto. Laji tarjoaa erittäin monipuolisen ja haastavan harrastuksen, jota kaiken ikäiset voivat harjoitella omien tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Taekwondossa on neljä osa-aluetta: ottelu, liikesarjat, itsepuolustus ja murskaus.

www.taekwondo.fi
office@taekwondo.fi
p.0400 519 531 (pääsihteeri Laura Ojanen)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs