Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Suvi Mikkosen (taekwondo) otteluajat Rion olympialaisissa

Suomen Taekwondoliitto ry

Suvi Mikkosen (taekwondo) otteluajat Rion olympialaisissa

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2016 klo 16:57
Julkaisija: Suomen Taekwondoliitto ry

Taekwondon osuus Rion olympialaisissa pyörähtää käyntiin keskiviikkona 17.8. ja jatkuu lauantaihin 20.8. asti. Suomalaisten kannalta tärkein päivä on torstai 18.8., jolloin Suvi Mikkonen astuu areenalle naisten alle 57-kiloisten sarjassa. Ensimmäisenä vastustajanaan hän kohtaa isäntämaa Brasilian Julia Vasconcelos Dos Santosin. Jos brasilialainen kaatuu, seuraavalla kierroksella vastassa on joko Ruotsin Nikita Glasnovic tai Australian Caroline Marton.

Olympialaiset käydään tavanomaisesta poiketen cup-kaaviolla, jota maustavat keräilyerät ja kaksi pronssiottelua. Tavallisessa cup-kaaviossa hävinnyt ottelijat tipahtaa aina jatkosta voittajan jatkaessa seuraavalle kierrokselle. Koska jokaisessa sarjassa on 16 ottelijaa, kilpailijan täytyy voittaa kolme ottelua päästäkseen finaaliin kirkkainta mitalia tavoittelemaan. Keräilyerät tuovat tähän oman vivahteensa. Semifinaaliotteluiden häviäjät eivät saa automaattisesti pronssimitaleita, vaan joutuvat kamppailemaan niistä toiselta puolelta kaaviota keräilyerien kautta tulevien ottelijoiden kanssa. Finalisteille ensimmäisellä ja toisella kierroksella hävinneet kilpailijat ottelevat keskenään oikeudesta päästä vielä pronssiotteluun mitalia tavoittelemaan.

Suvi Mikkosen otteluajat torstaina 18.8. ovat seuraavat (ajat Suomen aikaa):

15.00 alkukierros
21.00 neljännesfinaali
23.00 semifinaali
04.00 finaali

Jos Suvi häviää semifinaalissa, ottelee hän pronssiottelussa 03.30.
Jos hän häviää finalistille ennen semifinaalia, keräilyeräottelu alkaa 02.00 ja mahdollinen pronssiottelu 03.00.

Suomen Taekwondoliitto järjestää yhdessä Budokwai Taekwondon kanssa Suvin virallisen kisakatsomon torstaina 15.00 alkaen Saippua Centerissä (Kirstinkatu 1, 20200 Turku). Tervetuloa mukaan kannustamaan Suvi voittoon!

YLE lähettää kaikki Suvin ottelut suorana todennäköisesti TV2:lta tai vaihtoehtoisesti YLE Fem -kavalta. Kaikki taekwondolähetykset ovat katsottavissa myös internetistä osoitteesta https://rio-areena.yle.fi/.

 

Taekwondo on olympialaji, joka tarjoaa kansainvälisestä kilpaurheilusta kiinnostuneille lähes rajattomat kehitysmahdollisuudet. Taekwondo on samalla myös perinteinen kamppailulaji, itsepuolustuslaji ja kuntoliikuntamuoto. Laji tarjoaa erittäin monipuolisen ja haastavan harrastuksen, jota kaiken ikäiset voivat harjoitella omien tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Taekwondossa on neljä osa-aluetta: ottelu, liikesarjat, itsepuolustus ja murskaus.

www.taekwondo.fi
office@taekwondo.fi
p.0400 519 531 (pääsihteeri Tatu Iivanainen)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs