Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Suurpujottelussa kaksi suomalaista laski pisteille

Ski Sport Finland

Suurpujottelussa kaksi suomalaista laski pisteille

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2016 klo 15:44
Julkaisija: Ski Sport Finland


Slovenian Krjanska Gorassa lasketussa suurpujottelun maailmancupin osakilpailussa Marcus Sandell ja Eemeli Pirinen laskivat lauantaina pisteille.

Marcus Sandell oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 15:s. Toisella kierroksella Sandellin onnistui parantamaan sijoitustaan yhdellä pykälällä ja lopputuloksissa mies oli tänään 14:s.

"Tänään oli ehkä vähän taktisempi päivä. Alppihiihto on siinä mielessä jännää hommaa, että vaikka kulkee, niin aina ne tulokset eivät tule. Olen sortunut vähän yliyrittämiseen, joten tänään oli pakko keskittyä siihen, että saa linjaa ja sitä kautta kulkemaan suksea puhtaammin ja se oli ihan positiivinen juttu. Muuten hieno viikonloppu; Eemelistä olen erittäin ylpeä ja tyytyväinen. Kyllä tästä saadaan vielä paljon hienoa aikaseksi" kommentoi Sandell.  

Kuuntele Sandellin kommentit kokonaisuudessaan.

Eemeli Pirinen jatkoi hyvää tekemistään. Perjantaina Pirinen laski uransa parhaan tuloksen ollen 23:s ja tänään mies laski 25:nneksi.  

"Tämän päivän kisasta jäi tosi hyvä maku suuhun, tai koko viikonlopusta. Eilen tuli uran paras sijoitus ja maailmancupkisa ja tänään pystyin vähän huonommallakin laskulla pääsemään toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella oli taas ihan hyvää hyökkäystä, pieniä virheitä tuli, mutta niitä tulee, kun vetää täysillä. Tästä on kyllä hyvä jatkaa", kommentoi Pirinen viikonlopun tuloksia.

Kuuntele Pirisen kommentit kokonaisuudessaan.

Kilpailussa kolmantena suomalaisena laskeneen Samu Torstin kilpilu päättyi ulosajoon ensimmäisellä kierroksella.

Itävallan Marcel Hirscher laski lauantaina suurpujottelun voittoon ja samalla hän varmisti itselleen suurpujottelucupin voiton.

Kisan tulokset kokonaisuudessaan.

Seuraa #skisportfinland

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.vimeo.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland
www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs