Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Suomi pienellä joukkueella Rybinskiin

Maastohiihto

Suomi pienellä joukkueella Rybinskiin

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 13:24
Julkaisija: Maastohiihto

Rybinskin maailmancupiin osallistuu Suomesta viisi urheilijaa: naisista Riitta-Liisa Roponen, Riikka Sarasoja-Lilja ja Kerttu Niskanen sekä miehistä Matti Heikkinen ja Lari Lehtonen. Rybinskissä hiihdetään perjantaina vapaan hiihtotavan normaalimatkat eli naiset 10km ja miehet 15km. Lauantaina ohjelmassa on vapaan sprintti ja sunnuntaina yhdistelmähiihto, jossa vaihdetaan suksia kisan puolivälissä. Naiset hiihtävät 7,5km+7,5km ja miehet 15km+15km.

Maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhän mukaan joukkuekokoonpano hiukan muuttui alkuperäisestä suunnitelmasta: ”Valintojen pohjana on meidän alkuperäinen suunnitelma, joka jokaisen urheilijan kohdalle on tehty kauden päätavoitetta silmällä pitäen, että saadaan kisoja ja sitä kautta myös näyttöjä. Tavoitteena on luoda iskukykyisin joukkue Faluniin. Sitten otimme mukaan urheilijoita, joilla on ollut kauden aikana vähemmän kisoja kuin suunnittelimme. Kerttu ja Lari tarvitsevat kisoja maailmancupin kautta.”

Tavallista pienempi maailmancup-joukkue matkustaa Venäjälle keskiviikkona. ”Viiden urheilijan lisäksi meitä lähtee kisoihin fysioterapeutti ja neljä huoltomiestä”, Jylhä kertoo.

Joukkue Rybinskiin 23.-25.1.2015
Riitta-Liisa Roponen
Kerttu Niskanen
Riikka SarasojaLilja

Matti Heikkinen
Lari Lehtonen

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs