Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Suomen Voimisteluliiton hallitusvalinnat tehtiin syyskokouksessa 14.11.

Suomen Voimisteluliitto

Suomen Voimisteluliiton hallitusvalinnat tehtiin syyskokouksessa 14.11.

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2015 klo 15:47
Julkaisija: Suomen Voimisteluliitto

Suomen Voimisteluliiton syyskokous järjestettiin Helsingissä lauantaina 14.11.2015. Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2016 toiminta- ja taloussuunnitelma sekä valittiin hallituksen jäsenet erovuorossa olevien jäsenten tilalle. Kokouksessa myös kutsuttiin 11 henkilöä Voimisteluliiton kunniajäseniksi ja Kirsti Partanen Voimisteluliiton kunniapuheenjohtajaksi.

Koko ikänsä voimistellut Kirsti Partanen oli tärkeässä roolissa kahden voimisteluliiton (SVoLi ja SVL) yhdistämishankkeessa, joka saatiin päätökseen vuonna 2004. Hän toimi uuden voimisteluliiton (Suomen Voimisteluliitto Svolin) puheenjohtajana kolme kautta ja hänen aikanaan liitto eli kansallisesti ja kansainvälisesti menestyksen vuosia. Kirsti Partanen vaikutti kotimaassa oman liittonsa lisäksi mm. SLU:ssa ja Olympiakomiteassa sekä kansainvälisen voimisteluliiton FIG:n edustajistossa. Hänen johdollaan Suomeen saatiin myös monivuotinen unelma: Gymnaestrada, jonka järjestelyorganisaation johdossa Kirsti Partanen toimi puheenjohtajakautensa jälkeen. Kirsti Partanen on tunnustettu urheilujohtaja ja hyvällä syyllä voidaan sanoa, että hän on ollut yksi Voimisteluliiton suurista puheenjohtajista.

Suomen Voimisteluliiton hallitukseen valittiin ehdollepanotoimikunnan esityksen mukaisesti Teppo Kalaja Jyväskylästä, Marita Mattila Mäntyharjulta, Marju Paju Vantaalta ja Lisbet Heino Turusta. Kalaja, Mattila ja Paju valittiin harrasteliikunnan ja muun voimistelun paikoille, Heino naisten telinevoimistelun paikalle.

Lista kutsutuista kunniajäsenistä sekä vuosikokouksessa myönnetyistä ansiomerkeistä ja tunnustuksista on luettavissa Voimisteluliiton nettisivuilla. 

Lisätietoja: Voimisteluliiton hallintopäällikkö Minna Rehn, minna.rehn@voimistelu.fi, puh. 050 545 3636  

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs