Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Suomalaisten maailmancup mitalitili auki - Urvikolle pronssia hypystä Sao Paulossa

Suomen Voimisteluliitto

Suomalaisten maailmancup mitalitili auki - Urvikolle pronssia hypystä Sao Paulossa

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2016 klo 00:42
Julkaisija: Suomen Voimisteluliitto

Annika Urvikko (Tampereen Voimistelijat) sijoittui Suomen aikaan myöhään lauantai-iltana kisatussa Brasilian Sao Paulon maailmancupissa upeasti kolmanneksi hypyn finaalissa. Urvikko hyppäsi ensimmäisenä hyppynä urhovoltin taittaen 180° kierteellä ja toisena hyppynä vaikeamman hypyn kuin karsinnassa, Yurtchenkon suorinvartaloin 360° kierteellä. Molemmat hypyt onnistuivat hyvin ja loppupisteiksi komeat 13,700.

"Kisa meni tosi hyvin, sain tehtyä toisena hyppynä vaikeamman hypyn ja sekin onnistui tänään todella hyvin. Kisa oli kovatasoinen, mutta kilpaileminen oli silti todella kivaa, sillä paikallinen yleisö oli ihan mieletön! Voimistelijat ovat täällä kuin superstaroja," kertoi Urvikko.

Urvikko totesi nauraen myös juuri ennen oman kilpailun alkua varmistuneen Leijonien MM-finaalipaikan nostaneen omaakin kilpailumieltä.

Sao Paulon osakilpailu jatkuu sunnuntaina puomin sekä permannon finaaleilla ja Annika taistelee silloin permannon mitaleista.    

Finaalin tulokset

HYPPY

1. Daniele Hypolito BRA 14,125

2. Michelle Timm GER 13,850

3. Annika Urvikko FIN 13,700

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs